Haberler

Burdurlu Şehitlerin İsimleri Cadde ve Sokaklarda Yaşayacak

Burdurlu şehitlerin isimleri cadde ve sokaklarda yaşayacak Burdurlu 18 şehidin isimlerinin verildiği cadde ve sokaklara, şehit ailelerinin katılımıyla levhaları takıldıBURDUR - Burdur Belediye Meclisi tarafından alınan kararla Cumhuriyet Bayramının 94.

Burdurlu şehitlerin isimleri cadde ve sokaklarda yaşayacak

Burdurlu 18 şehidin isimlerinin verildiği cadde ve sokaklara, şehit ailelerinin katılımıyla levhaları takıldı

BURDUR - Burdur Belediye Meclisi tarafından alınan kararla Cumhuriyet Bayramının 94. yıldönümü etkinlikleri kapsamında 18 şehidin isimlerinin verildiği cadde ve sokaklara düzenlenen törenle levhaları takıldı. Daha önce isimleri caddelere verilen 17 şehidin de sokak levhaları yenilendi.

Burdur Belediyesi Halk Pazarında düzenlenen törene Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcısı Ali Say, belediye meclis üyeleri ve şehit aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program şehitler için dua okunmasıyla devam etti. Başkan Ercengiz, şehit aileleriyle birlikte Şehit Akif Altay, Şehit Ali Albayrak, Şehit Ayhan Çakır, Şehit Cemil Topcuoğlu, Şehit Cüneyt Şen, Şehit Ertan Palaz, Şehit Kemal Sunar, Şehit Mehmet Dündar, Şehit Mükerrem Varol, Şehit Pilot Teğmen Hasan Diker, Şehit Rıza Çelik, Şehit Rıza Çevik, Şehit Sefa Çakır, Şehit Sefa Göktaş, Şehit Selim Kandabaş, Şehit Süleyman Yetkin, Şehit Şemsi Öğrener, Şehit Teğmen Ayfer Gök, Şehit Teğmen Halil Demirös, Şehit Uzman Çavuş Hakan Aktürk ve Şehit Ümit Alyanak başta olmak üzere önceden Belediye Meclisi kararı alınmış, Burdur doğumlu toplam 35 şehidin isminin verildiği sokak ve caddelerin açılışını yaptı.

Törende konuşan Başkan Ercengiz, "İnşallah bir caddemize, bir sokağımıza bir şehidimizin ismini vermemek umuduyla böyle bir törenin bir törenin yaşanmamasını diliyorum" diye konuştu. Törenin sonunda şehit annesi Vesile Alyanak, şehit oğlu Ümit Alyanak'a yazdığı şiiri okudu.

Onur Akın'dan konser

Cumhuriyet Bayramının 94. yıldönümü etkinlikleri kapsamında törenin ardından ünlü sanatçı Onur Akın sahne aldı. Konserde konuşan Başkan Ercengiz, "Bugün bir kıyaslamaya girmişler kaç tane sanatçısının parasıyla ne yapılırdı. Bana kalırsa 100 tane uzay çatı bir tane Onur Akın etmezdi. Elmalarla armutları karıştırmayalım. Bizler hizmet için buradayız. Cumhuriyetimizin 94. yılını kutlamak için kol kolayız, yürek yüreğeyiz" ifadelerini kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Ali Orkun Ercengiz Onur Akın Burdur Genel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

title