Haberler

Bakan Albayrak, Gençlerden Cumhurbaşkanı İçin Dua İstedi

Bakan Albayrak, gençlerden Cumhurbaşkanı için dua istediKIRŞEHİR - Referandum ziyaretleri kapsamında Kırşehir'e gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Kırşehir Valiliği tarafından başlatılan 'Yaşamayı Seviyorum' projesi kapsamında tedavi gören bir grup gençten Cumhurbaşkanı...

Bakan Albayrak, gençlerden Cumhurbaşkanı için dua istedi

KIRŞEHİR - Referandum ziyaretleri kapsamında Kırşehir'e gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Kırşehir Valiliği tarafından başlatılan 'Yaşamayı Seviyorum' projesi kapsamında tedavi gören bir grup gençten Cumhurbaşkanı Erdoğan ve güçlü Türkiye için dua istedi.

Hava yolu ile Kırşehir'e gelen ve incelemeleri kapsamında ilk durağı olan Valilik ziyaretinde 'Yaşamayı Seviyorum' projesi kapsamında bir gurup genç tarafından Bakan Albayrak, sloganlarla karşılandı.

Valilik önünde toplanan gençler, 'reise uzanan eller kırılsın', 'Binali Baba binler yaşa', 'Ya Allah Bismillah Allahü Ekber' şeklinde sloganlar attı.

Vali Necati Şentürk, Bakan Albayrak'ı proje kapsamında bilgilendirdi. Gençlerin yanına gelen Bakan Albayrak, "Maşallah, güçlü Türkiye için güçlü olmaya devam Allah'ın izni ile Cumhurbaşkanı için de dua ediyoruz."dedi.

Kırşehir valiliği an defterini imzalayan Bakan Albayrak'a Vali Necati Şentürk tarafından şiir kitabi ile birlikte bir takım hediyeler sunuldu.

Bakan Albayrak'ın valilik ziyaretine Vali Necati Şentürk, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Garnizon Komutanı Jn. Albay Hüseyin Altuntaş, AK Parti Milletvekilleri Mikail Arslan, Salih Çetinkaya ve daire amirleri eşlik etti.

Bakan Albayrak'ın,üniversite öğrencileri ile Ahi Evran Üniversitesinde yapacağı söyleşi ise basına kapatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Kırşehir Valiliği Berat Albayrak Necati Şentürk Türkiye Genel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title