Haberler

Bahçelievler'de Kartopu Festivali... Çocuklar kartopu oynayıp kardan adam yaptı

Güncelleme:

Bahçelievler'de Kartopu Festivali... Çocuklar kartopu oynayıp kardan adam yaptıİSTANBUL Bahçeçelievler'de Kartopu Festivali düzenlendi.

Bahçelievler'de Kartopu Festivali... Çocuklar kartopu oynayıp kardan adam yaptı

İSTANBUL Bahçeçelievler'de Kartopu Festivali düzenlendi. Renkli görüntülere sahne olan festivalde çocuklar kartopu oynayıp kardan adam yaptı. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı etkinlikte sucuk ekmek ve çorba ikramı yapılırken, DJ Emircan canlı performansıyla vatandaşlar unutulmaz bir an yaşadı.

Bahçelievler Belediyesi, İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışının azalmasının ardından farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Yenibosna Şehir Stadında Kartopu Festivali düzenlendi. Etkinlikte çocuklar aileleriyle birlikte doyasıya eğlendi. Çeşitli etkinliklerin düzenlendiği festivalde vatandaşlara sucuk ekmek, çorba ve çay ikram edildi. Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır'da çocuklarla birlikte kar topu oynadı. Bazı çocuklar kartopu oynarken, bazıları da kardan adam yaptı. Renkli görüntülere sahne olan festivalde DJ Emircan canlı performansıyla vatandaşlara unutulmaz bir an yaşadı.

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır "Kar yağışı belliydi yağacaktı. Valiliğimiz uyardı, bakanlığımız uyardı. Gerekli tedbirleri aldık. Böyle bir festivali düşünüyorduk ama hava şartları daha ağır olsaydı erteleyebilirdik. Sabaha kadar sahadaydık. Bu karın bereketinin zorluğunun yanında birde sıcaklığını çocuklarımız ve gençlerimizin bir eğlencesi olsun istedik. Çocuklarımıza gençlerimize sucuk ekmek vereceğiz. Salebimiz var, suyumuz var, çayımız var tabi ki. Helva koymadık helvada yapsaydık iyi olurdu bir dahaki sefere helvada koyacağız. Ayrıca, kartopu savaşlarımız olacak. Buradaki savaşlarımız sadece kartopu savaşı olsun istiyoruz. Dünyada barış olsun istiyoruz. Cumhurbaşkanımızın uğraştığı gibi dışişleri bakanımızın uğraştığı gibi tüm dünyada her yerde sadece kartopu savaşı olsun. Çocuklar özellikle kadınlar hiç kimse ölmesin istiyoruz." şeklinde konuştu. Festivale eğlenmeye gelen Mahmut Saltuk Sevim "Kar çok güzel, harika ve doya doya oynamak iyi. Çok eğleniyorum. Babamla ve arkadaşlarımla geldim. Festivale eğlenmeye, gülmeye, kartopu atmaya geldim. Çok keyifli geçiyor" dedi.

Kuzenleriyle keyifli vakit geçirdiğini anlatan Bilge Hızır "Mutluyum ve eğleniyorum. Çok zevkli çok güzel. Kuzenlerimle geldim. Kardan adam yaptık. Mutluyuz çok eğlenceli vakit geçiriyoruz." İfadelerine yer verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Bahçelievler Yenibosna İstanbul Genel Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title