Haberler

Avcılar Halkı, Geleneksel Kadir Gecesi İftarında Bir Araya Geldi

- Avcılar halkı, geleneksel Kadir gecesi iftarında bir araya geldiİSTANBUL - Avcılar Belediyesi tarafından Kadir Gecesi'nde düzenlenen geleneksel iftarda binlerce vatandaş beraber iftar yapmanın mutluluğunu yaşadı.

- Avcılar halkı, geleneksel Kadir gecesi iftarında bir araya geldi

İSTANBUL - Avcılar Belediyesi tarafından Kadir Gecesi'nde düzenlenen geleneksel iftarda binlerce vatandaş beraber iftar yapmanın mutluluğunu yaşadı.

Avcılar Belediyesi, her yıl Ramazan Ayında düzenlediği geleneksel Kadir Gecesi iftar programında binlerce vatandaşı bir araya getirdi. Avcılar Merkez Mahallesinde düzenlen iftara Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlarken, ezanın okunmasıyla birlikte vatandaşlar dualarla oruçlarını açtı. Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, tek tek masaları dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların ve çocukların fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmeyen Başkan Benli, herkesle tek tek ilgilendi.

"Ülkemize ve Dünyamıza huzur, bereket gelsin istiyoruz"

Avcılar halkının her zaman Kadir Gecesi'nde bir araya geldiğini ve birlikte iftar yaptığını belirten Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, "Birlikte iftar sofralarında bolluk bereketleriyle güzel dileklerimizi paylaşmak için bir araya geliyoruz. Avcılar halkı sözleşmiş gibi Kadir gecesinde bu kurulan güzel alanımızda bu sofrada bir araya geliyoruz. Biz diliyoruz ki gerek ülkemize gerekse bütün Dünyada birlik beraberlik olsun, bolluk bereket olsun. Ülkemize huzur bütün Dünyamıza huzur ve bereket gelsin istiyoruz. O nedenle de Avcılar'ın Kadir gecesinde bu temenniler aynı zamanda da her yere ulaşacak kadar da güzel temennilerle 7'den 70'e herkesin bir araya geldiği bu güzel soframızda öncelikle katılan herkese hem çok teşekkür ediyoruz hem de Kadir gecelerini kutluyoruz. Herkesin Ramazan Bayramının şeker tadında geçmesini diliyoruz" diye konuştu

İftar programı, yapılan yemek duasının ardından son buldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Handan Toprak Kadir Gecesi Avcılar Genel Haberler

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

'Geç saatte dışarı çıkma' cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

"Geç saatte dışarı çıkma" cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

Bakmadan Geçme

Şahane Hayatım 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Mayıs Şahane Hayatım yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Akran zorbalığı nedir? Akran zorbalığı ile nasıl başa çıkılır? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Almanya-Türkiye Milletler Ligi maçı canlı izle! ALMANYA- TÜRKİYE VOLEYBOL MAÇI (HD) İZLEME LİNKİ BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bittin Sen filmi oyuncuları kim, konusu ne? Bittin Sen filmi ne zaman, nerede çekildi? #128250 Rekabet Kurumu'ndan beyaz et firmalarına ceza! Hangi firmalar ceza aldı, neden ceza aldılar? Hansi Flick kimdir, kaç yaşında? Barcelona'nın yeni teknik direktörü kim? Hababam Sınıfı ne zaman, nerede çekildi? İlk Hababam Sınıfı kaç yılında çekildi? #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! SON DAKİKA: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede oldu, kaç şiddetinde oldu? AFAD/Kandilli Rasathanesi Deprem İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Avrupa'da sokak hayvanları ne yapılıyor? Avrupa'da köpek sorunu nasıl çözüldü?
Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title