Haberler

14 yaş altı çocuklar kısıtlama öncesi son dakikalarını AVM'de geçirdi

Güncelleme:

14 yaş altı çocuklar kısıtlama öncesi son dakikalarını AVM'de geçirdi Sokağa çıkma kısıtlaması 4 saatliğine kaldırılan 0-14 yaş grubu çocuklar, kısıtlamanın başlamasına dakikalar kala aileleriyle birlikte AVM'lerde görüldü 14 yaş ve altı çocukların bugün 11.00-15.

14 yaş altı çocuklar kısıtlama öncesi son dakikalarını AVM'de geçirdi

Sokağa çıkma kısıtlaması 4 saatliğine kaldırılan 0-14 yaş grubu çocuklar, kısıtlamanın başlamasına dakikalar kala aileleriyle birlikte AVM'lerde görüldü

İSTANBUL - 14 yaş ve altı çocukların bugün 11.00-15.00 saatleri arasında sokağa çıkmasına izin verildi. Belirli tedbirlere uymak kaydıyla sokağa çıkabilen çocuklar, sokaktaki son dakikalarını aileleriyle birlikte AVM'lerde geçirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen kabine toplantısının ardından koronavirüsle mücadele konusunda bazı tedbir kararlarının alındığı açıklanmıştı. Bu tedbirler kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan yaş gruplarından 14 yaş ve altındaki çocukların sokağa çıkmasına bugün 11.00-15.00 saatleri arasında izin verildi.

Bazı aileler de çocuklarıyla birlikte bu saat diliminde dün itibariyle açılan alışveriş merkezlerine gitmeyi tercih etti.

"Buradan parka da gideceğiz"

2 çocuğuyla birlikte alışveriş merkezine gelen Hacı Söğüt isimli vatandaş, "2 aydır çocuklar evdeydi. Bugün izin verilen saatler dahilinde AVM'ye gelmeyi tercih ettik. Çocuklar evde çok sıkılıyordu ama bu salgınla mücadele için evde kalmamız gerekiyor. Kısıtlamalara sağlığımız için uymak zorundayız. Bugün izin verilen saatler de daralıyor yetişebilirsek buradan parka da gideceğiz" dedi.

"Parklar çok kalabalık olduğu için AVM'ye gelmeyi tercih ettik"

Çocuğuyla birlikte AVM'ye gelen Cem Yılmazer isimli vatandaş ise "2 aydır evdeydik oldukça sıkılıyorduk. Bugün saat 12'de çıktık. Parklar çok kalabalık olduğu için alışveriş merkezine gelmeyi tercih ettik. Alışveriş merkezleri geniş alanlı olduğu için tercih ettik" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Recep Tayyip Erdoğan Cem Yılmazer Söğüt Genel Haberler Son Dakika

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Bakmadan Geçme

23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur?
Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title