Haberler

10'uncu Rize Tanıtım Günleri Maltepe Sahilinde Başladı

- 10'uncu Rize tanıtım günleri Maltepe sahilinde başladıİSTANBUL - Maltepe'de düzenlenen 10'uncu Rize tanıtım günleri düzenlenen törenle başladı.

- 10'uncu Rize tanıtım günleri Maltepe sahilinde başladı

İSTANBUL - Maltepe'de düzenlenen 10'uncu Rize tanıtım günleri düzenlenen törenle başladı.

İstanbul'da Rize Valiliği ve Rize Dernekler Federasyonu'nun organize ettiği 10. Rize Tanıtım Günleri başladı. Maltepe sahilinde etkinlik, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve CHP milletvekili Akif Hamzaçebi, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Rize Protokolü ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşti.

Törende bir konuşma yapan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Rizeliler olarak gittiğimiz her yere enerji veriyoruz. Bugünde burada Rize'mizi tanıtıyoruz. Rize gelişiyor. Artık çayın yanında turizm ile de anılıyor. Buradaki tanıtım günleri Pazar gününe kadar devam edecek. Birlikte bu ülkeyi daha ileri noktalara taşımalıyız. Etrafımızda kurulan oyunları bozmak için bir arada olmalıyız. Gençlik ve spor bakanı olarak bizi tehdit eden bir tehlikeyi ifade etmek istiyorum. Uyuşturucu konusu gençlerimizi yani toplumumuz tehdit ediyor. Çocuklarımıza önce sevgimizi vereceğiz. Eve geldiklerinde bakacağız sokakta ne yaptı, okulda ne yaptı. Twitter'den değil Whattsaptan değil sarılacağız çocuklarımıza. Çocuklarımıza dokunacağız sahip çıkacağız. Eğer iz dokunmazsak sokakta uyuşturucu tacirleri dokunuyor" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile TBMM başkanvekili Akif Hamzaçebi protokol üyeleri ile birlikte kurulan stantları gezdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Akif Çağatay Kılıç Maltepe Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title