Haberler

Gaziantep Evinde Ölü Bulunan Polis, İslahiye'de Toprağa Verildi

Evinde ölü bulunan polis, İslahiye'de toprağa verildiİstanbul'da görev yapan ve doğum gününde evde cesedi bulunan 29 yaşındaki polis memuru Resul Uğur Kasap, memleketi Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde toprağa verildi.

Evinde ölü bulunan polis, İslahiye'de toprağa verildi

İstanbul'da görev yapan ve doğum gününde evde cesedi bulunan 29 yaşındaki polis memuru Resul Uğur Kasap, memleketi Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde toprağa verildi.

Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan 9 yıllık polis memuru Resul Uğur Kasap, dün arkadaşlarıyla bir araya geldiği evinde cesedi bulundu. Meslektaşlarının bir başka memur arkadaşıyla doğum gününde cansız bedenini bulduğu Kasap'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi sonrası yakınları tarafından İslahiye'ye getirildi.

Ölümü ile yakınlarını yasa boğan polis memuru için ikindi vakti Sıdıka Tayyar Hatun Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Tören öncesi polis memurunun annesi Yüksel ile kardeşi Yasemin, tabuta kapanarak gözyaşı döktü. Polis memuru için kılınan cenaze namazına İlçe Emniyet Müdürü Bedrettin Sarıtaş, 106'ncı Topçu Alay Komutanı Kurmay Albay Turgut Çelebi, polisin meslektaşları ile yakınları katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından polis memuru, ilçe mezarlığına defnedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bahçelievler Gaziantep İstanbul

Beklenen oldu! İran, İsrail'i füzelerle vurdu

İran, İsrail'i füzelerle vurdu

İsrail durmadı! Hizbullah'ın kritik isimlerinden birini daha öldürdü

Hizbullah'ın kritik isimlerinden biri daha öldürüldü

Açıklamalar peş peşe geliyor! Netanyahu 'İran bedelini ödeyecek' dedi

Açıklamalar peş peşe geliyor! Netanyahu: İran bedelini ödeyecek

İran'ın İsrail'e attığı füzeler bir şehrimizden görüldü

İran'ın İsrail'e attığı füzeler bir şehrimizden görüldü

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });