Haberler

Zula oyuncusu Sezer Çitanak, depremde hayatını kaybetti

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık deprem sonrası Hatay İskenderun'da enkaz altında kalan Zula oyuncusu Sezer "Wmyg" Çitanak, tüm müdahelelere rağmen hayatını kaybetti. Sezer Çitanak'ın vefat haberini ise eski takımı DenizBank İstanbul Wildcats verdi.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremler; Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa'da büyük yıkımlara neden oldu. Ülke genelinde yedi günlük milli yas ilan edilirken 10 ilde de OHAL ilan edildi. DenizBank İstanbul Wildcats espor takımı, eski Zula oyuncusu Sezer "Wmyg" Çitanak'ın hayatını kaybettiğini duyurdu.

ZULA OYUNCUSU SEZER ÇİTANAK DEPREMDE HAYATINI KAYBETTİ

DenizBank İstanbul Wildcats'in Twitter hesabından yaptığı paylaşımda eski Zula takımı oyuncuları Sezer Çitanak'ın Hatay İskenderun'da ailesinin tüm çabalarına rağmen hayatını kaybettiği bildirildi.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

DenizBank İstanbul Wildcats takımının yöneticilerinden olan Murat Dayı'nın Twitter hesabından yaptığı paylaşımda baş sağlığı diledi:

"Bir evladımızı daha yitirdiğimizi öğrendik. Müdahalede gecikildiği için kaybedildiği söyleniyor. Ailesine, sevenlerine sabır ve başsağlığı dilerim. Nur içinde yat."

Zula oyuncusu Sezer Çitanak, depremde hayatını kaybetti

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Kahramanmaraş İskenderun Denizbank Elbistan İstanbul Deprem Hatay Zula Gamegar Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title