Haberler

Xbox Games Showcase 2023 tarihi açıklandı

Güncelleme:

Microsoft, Xbox Games Showcase 2023'ün 11 Haziran Pazar günü gerçekleşeceğini açıkladı. Xbox'ın bu yılki E3 etkinliğinde yer almaması üzerine, şirket yaklaşmakta olan oyunlarını öne çıkarmak için Xbox Games Showcase düzenleyecek.

Geçen yılki Xbox Games Showcase, öncelikle Game Pass'te ilk gün kullanıma sunulacak ve önümüzdeki 12 ay içerisinde piyasaya sürülecek oyunlara odaklandı. Bu etkinlikte vurgulanan oyunları çoğu verilen tarihte piyasaya sürüldü, ancak Starfield gibi bazıları ertelenme kararı aldı.

XBOX GAMES SHOWCASE 2023 TARİHİ AÇIKLANDI

Bethesda'nın geliştirip Xbox Game Studios tarafından yayınlanan Starfield'ın ertelenme haberi sonrası Xbox'ın Twitter hesabından yapılan paylaşımda Xbox Games Showcase 2023'ün 11 Haziran'da gerçekleşeceği bildirildi.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Xbox Games Showcase tarih duyurusuna, Bethesda'nın açık dünya bilim kurgu rol yapma oyununun ertelenme haberini açıklayan Starfield için yayınlanan yeni fragman ile beraber eşlik etti. Geçen yılki Xbox Games Showcase'de yer alan oyunların bir parçası olmasına rağmen, Starfield söz verdiği gibi 2023'ün ilk yarısında piyasaya sürülmeyecek.

Xbox Games Showcase 2023 tarihi açıklandı

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Microsoft xbox Gamegar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title