Haberler

Xbox, Fortnite'ın iPhone'lara geri dönmesine yardımcı oldu

Güncelleme:

Epic Games ve Apple arasında geçen uzun süreli davalar sonrası Epic Games'in oynaması ücretsiz popüler battle royale oyunu Fortnite, iOS cihazlardan kaldırılmıştı. Ancak bugün, Xbox sayesinde Fortnite iPhone'lara geri dönüyor.

Fortnite iOS cihazlara Xbox sayesinde geri döndü. Microsoft'un çevrimiçi bulut oyun hizmet sistemi Xbox Cloud Gaming'e Fortnite'ın eklenmesi üzerine tüm iOS işletim sistemli cihazlarda Fortnite tekrardan oynanabilecek.

FORTNITE IPHONE'A GERİ DÖNDÜ

Fortnite'ı iOS cihazlarda oynamak için yapmanız gereken tek şey Xbox Cloud Gaming aboneliğine sahip olmanız. Fakat Türk oyuncular, farklı bir problemle karşı karşıya kalıyor. Henüz test aşamasında olan ve belirli ülkelerde kullanıma sunulan Xbox Cloud Gaming, Türkiye'de aktif değil. Bu nedenle Türkiye'de aktif olana kadar oynanamıyor.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Xbox, Fortnite'ın iPhone'lara geri dönmesine yardımcı oldu

Bunu da belirtmek gerekir ki, Xbox Cloud Gaming'i Türkiye'de aktif değil diye oynanamayacak değil. VPN sayesinde Xbox Cloud Gaming'i kullanabilirsiniz. Xbox Cloud Gaming'i kullanabilmeniz için VPN ile Almanya'ya bağlanarak Xbox Cloud Gaming'in beta sitesine gidiniz ve giriş yaparak sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz.

EPIC GAMES CEO'SUNDAN AÇIKLAMA GELDİ

Epic Games'in kurucusu Tim Sweeney'in Twitter'dan yaptığı duyuruda, "Herkes için anıtsal haber!Fortnite artık Xbox Cloud aracılığıyla iPhone, iPad ve Android'deki web tarayıcılarında ÜCRETSİZ akışla oynanabilir." sözlerine yer verdi. Ayrıca Tim Sweeney'in Apple ile arasında geçen vergi muhabbetine de değinerekten " %30 Apple vergisi yoktur" diyerek Apple'a göndermede bulundu.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

iPhone 13 xbox Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title