Haberler

    Wild Rift Origin Series Şampiyonası Stockholm'de düzenlenecek!

    Güncelleme:

    Riot Games, League of Legends: Wild Rift Origin Series Şampiyonası'nın 300.000 avro ödül havuzuyla İsveç'in Stockholm kentinde düzenleneceğini açıkladı.

    Riot Games, Origin Series'i Mayıs ayında duyurmuştu ve mobil espor sektörüne ilk adımı olmuş oldu. Şampiyona 24-26 Eylül tarihleri ??arasında gerçekleştirilecek ve kıtalararası Origin Serisinde altı takım karşı karşıya gelecek. Ayrıca bu şampiyona, League of Legends: Wild Rift'teki ilk turnuva serisi olacak.

    Origin Series Şampiyonası, grup aşaması, eleme ve final olmak üzere üç aşamada gerçekleşecek. 24 Eylül'deki grup aşamasında, altı takım, her biri üç takımdan oluşan iki gruba ayrılacak.

    Eleme aşaması 25 Eylül'de gerçekleşecek. Dört takım, finallerde yer almak için en iyi beş yarı finalde tek eleme grubunda yarışacak. Şampiyonanın A Grubundan üç, B Grubundan iki ve C Grubundan bir takım yer alacak. 26 Eylül'de final aşaması oynanacak turnuvanın en iyi iki takımı büyük finalde mücadele edecek ve Wild Rift: Origin Serisinin ilk şampiyonu unvanına ulaşacak.

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    Wild Rift Stockholm origin İsveç Haberler

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

    Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title