Haberler

    VRL Türkiye: Birlik Kapalı Elemeleri | 2. Gün Sonuçları

    Güncelleme:

    Ligde mücadele edecek ilk takımlar belli oldu!

    Türkiye'nin ilk profesyonel ve resmi VALORANT ligi için artık sayılı günler kaldı. Kapalı elemelerin heyecan dolu ilk gününün ardından bugün takımlar lige çıkabilmek için kıyasıya mücadele verdi. Bugün oynanan dört maçın sonunda iki takım VRL Türkiye: Birlik ligine yükselirken, iki takım da elenerek ligde mücadele etme şansını kaybetmiş oldu.

    Eleme Maçları

    Günün ilk maçı olan A Grubu Eleme Maçı'nda Karagümrük Espor ve 3 Gün Yeter takımları karşı karşıya geldi. İlk harita olan Icebox haritasında başa baş geçen bir mücadelenin sonunda galibiyete ulaşan taraf 13-11'lik skorla 3 Gün Yeter oldu. Fakat 3 Gün Yeter bu başarılı mücadelesini serinin diğer haritalarında sürdüremedi. Ascent haritasını 13-3, Breeze haritasını da 13-4 kazanan Karagümrük Espor, seriyi 2-1 kazandı. 3 Gün Yeter, kapalı elemelere veda eden ilk takım oldu.

    Günün ikinci maçı olan B Grubu Eleme Maçı'nda ise Galakticos ve Zero Zone ekipleri, turnuvaya tutunabilmek için mücadeleye çıktı. Galakticos ekibi, müthiş bir oyun ortaya koyarak Ascent haritasını 13-4'lük skorla kazandı. Haven haritasında ise ilk haritanın aksine başa baş bir karşılaşma olsa da yine de Galakticos 13-11'le bu haritayı da kazandı ve seriyi 2-0 tamamladı. Zero Zone ise turnuvaya veda etti.

    Kazananlar Maçları

    Günün üçüncü karşılaşmasında ise Fenerbahçe Espor ve Futbolist, VRL Türkiye: Birlik'e yükselen ilk takım olabilmek için karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Espor ilk harita olan Icebox haritasına çok iyi bir başlangıç yaptı. Zorlu rakibi Futbolist, bir şekilde bu oyuna karşılık verdi. Başa baş geçen bir mücadelenin ardından Fenerbahçe Espor ilk haritayı 13-11 kazanarak seride 1-0 öne geçti. Breeze haritasına da iyi bir başlangıç yapan sarı lacivertli ekip yine sıkı bir mücadelenin ardından 13-9 kazanan taraf oldu. Futbolist'i 2-0'lık skorla geçen Fenerbahçe Espor, VRL Türkiye: Birlik'te mücadele etmeye hak kazanan ilk takım oldu. Futbolist ise 31 Ocak Pazartesi günü Karagümrük Espor ile A Grubu Karar Maçı'na çıkacak.

    Günün son karşılaşması B Grubu Kazananlar Maçı'nda Fire Flux Esports ve Beşiktaş Esports karşı karşıya geldi. Fire Flux Esports, Breeze haritasını 13-8 kazanarak seride 1-0 öne geçti. Fracture haritasına iyi başlayan taraf Beşiktaş Esports oldu. Fakat siyahlı beyazlı ekip Fire Flux Esports'un maça ortak olmasına engel olamadı. Normal süresi 12-12 beraberlikle biten haritanın ilk uzatma evresinde 2 tur üst üste kazanan Fire Flux Esports, seriyi 2-0 kazanarak Fenerbahçe Espor'un ardından VRL Türkiye: Birlik'e yükselen ikinci takım oldu. Beşiktaş Esports ise 31 Ocak Pazartesi günü Galakticos ile B Grubu Karar Maçı'nda karşı karşıya gelecek.

    Günün Sonuçları

    VRL Türkiye: Birlik Kapalı Elemeleri | 2. Gün Sonuçları

    Kaynak: EsporGazetesi.com / Gamegar

    Fenerbahçe Türkiye Haberler

    Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

    Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

    Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

    Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

    Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

    Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

    Bakmadan Geçme

    Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024? 2 Haziran hangi burç? 2 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Haziran tarihi hangi burç olur?
    İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

    İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title