Haberler

    VCT Masters 1. aşama: şampiyon OpTic Gaming!

    Güncelleme:

    OpTic Gaming'in şampiyonluğu ile sonuçlanan yılın ilk Masters turnuvası!

    2022 Masters Reykjavik'in bugüne dek gördüğümüz en sürprizli VALORANT turnuvalarından biri olduğunu söylemek kesinlikle yanlış olmaz.

    EMEA'dan Fnatic ve LATAM'dan KRÜ Esports gibi devler başlangıç çizgisini dahi geçemezken, Masters 1. Aşama tam anlamıyla sürpriz takımların turnuvası oldu. OpTiC Gaming'in beklenmedik bir galibiyet serisiyle zafere ulaştığı süreç hakkında sözü edilmesi gereken çok fazla şey var.

    Sözü daha fazla uzatmayalım. Kemerlerinizi bağlayın çünkü çok sarsıntılı bir yolculuk olacak. Masters Reykjavik'in özeti şöyle.

    VCT Masters 1. Aşama: Nihai sıralama

    SIRALAMA - PUAN - TAKIM:

    1. 750 Puan OpTiC Gaming
    2. 500 Puan LOUD
    3. 400 Puan ZETA DIVISION
    4. 300 Puan PAPER REX
    5. 250 Puan DRX ve G2 Esports
    6. 200 Puan Team Liquid ve The Guard
    7. 150 Puan Ninjas in Pyjamas ve XERXIA
    8. 125 Puan Fnatic ve KRÜ Esports

    Katılım Gerçekleştirmeyen: 200 Puan FunPlus Phoenix

    FPX, Masters'a katılamadı ancak katılım hakkı elde ettiği için puan kazandı.

    Kralların dönüşü: OpTic kupayı Kuzey Amerika'ya geri götürdü

    Masters Reykjavik daha ilk andan itibaren yaşanan sürprizler ile akıllara kazındı. Fnatic ve KRÜ Esports 2 - 0'lık skorlarla playoff'lara ulaşmadan havlu atarken, Brezilya'dan LOUD ve Güneydoğu Asya'dan Paper Rex sahne ışıklarını tecrübeli takımlardan çalmasını bildi.

    Jason 'f0rsakeN' Susanto'nun yenilenen Yoru'yi ilk kez kullanarak ortalığın tozunu attırdığı Paper Rex, turnuvada kendinden en çok söz ettiren takımlardan biriydi. Daha önce Japon Düellocu'nun inişli çıkışlı performansına şahit olan izleyiciler, Endonezyalı oyuncuya bayıldılar.

    Japon ekip ZETA DIVISION da sıralamanın zirvesindeki Asya-Pasifik temsilcisi yoldaşına eşlik etti. Yarı finale giden yolda EMEA'dan Team Liquid'i, Kore'den DRX'i ve Paper Rex'i alt etmesine rağmen OpTiC Gaming'in gücü karşısında tutunamadı. Ancak dünyanın dört bir yanındaki VCT takipçileri, Shota 'SugarZ3ro' Watanabe ve Tenta 'TENNN' Asai'nin Masters Reykjavik 2022'de yarattığı etkiyi kolay kolay unutamayacaktır.

    Doğu'nun bu sürpriz takımının adımlarını izleyen bir diğer isim de LOUD oldu ve ekip çıkardığı güçlü ses ile adının hakkını vermesini bildi. Team Liquid, G2 Esports ve OpTiC'i paramparça ederek izleyenlerin aklını başından alırken, Erick 'aspas' Santos ön plandaydı ve takımının üst gruptan çıkıp finallere ulaşmasına önemli katkı yaptı. Orada onları yine OpTiC'e karşı vermeleri gereken bir savaş bekliyordu, VALORANT'ın devleri bir kez daha kapıştı.

    Maalesef işler bu kez ekibin umduğu gibi gitmedi. Kuzey Amerika'nın lider takımından oyun almayı başaramadı, bütün haritalardaki bütün rauntlar sürekli gidip geldi ama hepsi de OpTiC galibiyetiyle sonuçlandı. Ascent, Bind ve Breeze'de gerçekleşen savaşlarda Jimmy 'marved' Nguyen; Brimstone, Chamber ve Omen'ı çok iyi kullanarak ekibine net bir galibiyet kazandırdı.

    Bu galibiyetle birlikte Masters Reykjavik kupasını OpTiC kazandı ve VCT 2. Aşama'da herkesin hedef tahtası durumunda olacak. Masters 2 kupasını da kazanmayı başarabilecek mi? Yoksa Paper Rex, LOUD ve ZETA DIVISION'dan bir intikam hikayesi mi dinleyeceğiz? Bunu zaman gösterecek.

    VCT Masters 1. Aşama: Tekrarlar

    Aksiyonu kaçırdıysanız etkinliğin tekrarlarına şu adresten göz atabilirsiniz: https://valorantesports.com/vo…!

    Kaynak: EsporGazetesi.com / Gamegar

    Kuzey Amerika Phoenix Japon Haberler

    Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

    Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

    Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

    Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

    Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

    Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

    Bakmadan Geçme

    Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

    İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title