Haberler

VALORANT LOCK//IN şampiyonu Fnatic oldu

Güncelleme:

Dünyanın en popüler FPS oyunlarından biri olan Valorant'ın 5 Mart Pazar günü oynanan, VALORANT LOCK//IN büyük finalinde LOUD ile karşı karşıya gelen FNATİC uzatmalara giden maçta toplamda 3-2 skorla kupaya ulaştı.

Finale kadar harita kaybetmeden gelen Fnatic, Loud karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı. Herkes serinin ezici bir üstünlükle Fnatic lehine biteceğini düşünürken, Loud 4. maçın sonunda 12-8 skorla durumu 2-2 ye getirirken bütün umutlarını uzatmalardaki son maça taşıdı. Finale kadar rakiplerinin bir tane harita kazanmasına bile izin vermeyen Fnatic, finalin 5. yani son maçında umutlandırdığı rakibini 14-12 skorla bozguna uğrattı.

GURURUMUZ ALFAJER

E- spor dünyasında Alfajer olarak tanınan Emir Ali Beder, Surreal Esports'da yaptığı çıkışla Mayıs 2022 Fnatic Valorant takımına transfer olmuştu. Beklentilerin altında kalmayan Alfajer hem onu yakından takip eden Türk e spor sevenlerin, hem de dünya çapındaki Valorant izleyicisinin sevgisini kazanmayı başardı.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

KUPAYA UZANAN İKİNCİ TÜRK

Takım arkadaşı Leo seriye damgasını vursa da Alfajer aldığı kritik clutchlarla kendini göstermeyi başardı. Alfajer Valorant tarihinde, 13 Aralık 2021 tarihinde takımı Acend ile Valorant Champions'ı kazanan cNed'in ardından uluslararası kupaya uzanan ikinci Türk olma unvanını elde etti.

Kaynak: Haberler.com / Gamegar

Valorant Gamegar Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Alper kaya:

Güzel maçtı

0
0
yanıtYanıtla
Alper kaya:

Muhteşem bir maçtı. Valorant özledim ve geri tekrar yükleyeceğim bu sebeple

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title