Haberler

Valorant konsola gelecek mi? Valorant konsol çıkış tarihi!

Güncelleme:

Riot Games'in geliştirdiği taktiksel nişancı oyunu Valorant hakkında konsollara geleceğine dair bilgilerin sızdırılmasının ardından Valorant'ın konsollara gelip gelmeyeceği merak konusu haline geldi. Peki, Valorant konsollara gelecek mi? Valorant PlayStation'a gelecek mi? Valorant Xbox'a gelecek mi? Valorant konsola ne zaman gelecek? Valorant konsol çıkış tarihi! Detaylar haberimizde...

Riot Games ile ilgili bilgiler sızdıran Mike adlı Twitter kullanıcısı Riot Games'in Valorant'ın Peki, Valorant konsollara gelecek mi? Valorant PlayStation'a gelecek mi? Valorant Xbox'a gelecek mi?Valorant konsola ne zaman gelecek?Valorant konsol çıkış tarihi! İşte detaylar...

VALORANT KONSOLA ÇIKACAK MI?

Söz konusu pozisyon, Riot'taki Valorant ekibinde Kıdemli Oyun Tasarımcısı Konsol pozisyonudur. Riot Games'in açtığı iş başvurusunda, "Kıdemli bir Oyun Tasarımcısı olarak oyuncu deneyimini tasarlayacak, ince ayar yapacak ve optimize edecek" ifadesi yer alıyor. "Analitik becerileriniz, oyuncuları meşgul eden ve şaşırtan oyun içi ve dışı deneyimler yaratmaya yardımcı olacak." İş tanımı şöyle devam ediyor: "Disiplinler arası ekiplerle iş birliği yapacak ve dünyanın dört bir yanındaki milyonları memnun edecek oyuncu odaklı tasarımlarda yenilik yapmak ve yinelemek için elinizdeki her araçla çalışacaksınız. Konsol oyun ürünlerini pazara sunmak için özellikleri, modları ve sistemleri tasarlayıp iyileştirin."

VALORANT KONSOLA NE ZAMAN GELECEK?

Bu iş ilanı sayesinde Valorant'ın konsollara gelebileceğine dair bir kanıt olabilir. Gerekli deneyimlere sahip biri bulunduğu zaman ise Valorant'ın konsollara gelme olasılığı da artacaktır. Ancak bunun deneme amaçlı bir proje de olacağını unutmamak gerek. Riot Games, henüz iş ilanı oluşturduğu için Valorant'ın Xbox One, Xbox Series X, PS4 veya PS5 çıkış tarihi hakkında bir bilgi verilmemektedir.

Valorant konsollara gelecek mi? Valorant konsol çıkış tarihi!

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Playstation Riot Games Valorant Nintendo xbox Haberler

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı

Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title