Haberler

Valorant'ın yeni ajanı Gekko sızdırıldı! Valorant Gekko ne zaman gelecek? Valorant Gekko yetenekleri

Güncelleme:

Riot Games'in oynaması ücretsiz FPS nişancı oyuncu Valorant'ın yeni ajanı sızdırıldı. Valorant'ın 6. bölümü yayınlanmaya hazırlanırken yeni ajanı Gekko'nun görünümü sızdırıldı. Peki, Valorant Gekko ne zaman gelecek? Valorant Gekko yetenekleri neler? Valorant 22. Ajan kim? Detayları haberimizde…

Yeni ajan Gekko'nun en ilgi çekici yönlerinden biri de adıdır. Önceki ajanların aksine, resmi adı veri madenciliği yoluyla bulunmadı, bunun yerine oyun dosyaları içerisinde gizliydi. Gekko'nun Hispanik kökenli olduğu ve muhtemelen Güney Amerika gibi sıcak bir bölgeden geldiği tahmin ediliyor.

VALORANT'IN YENİ AJANI GEKKO

Valorant'ın 22. ajanı olarak duyurulan Gekko'nun adı sıcak iklimlerde bulunan küçük kertenkelelerden gelmektedir. Yeni ajan Gekko'nun İspanyol olduğu ve dünyanın sıcak bir bölgesinden, muhtemelen Güney Amerika'dan geldiği tahmin ediliyor.

Valorant'ın yeni ajanı Gekko sızdırıldı! Valorant Gekko ne zaman gelecek? Valorant Gekko yetenekleri

VALORANT GEKKO ROLÜ NE?

Gekko'nun Valorant'ta rolü Sova, Skye, KAY/O ve Fade gibi öncüdür (initiator).

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

VALORANT GEKKO YETENEKLERİ

Valorant'ın 22. ajanı olan Gekko'nun yetenekleri VCT Lock//in Final maçı öncesinde oynanan şov maçı sırasında gösterildi. İşte Valorant Gekko'nun yetenekleri:

Q: Wingman

Gekko'nun Wingman adlı Q yeteneği, Raze'in boombotu gibi aynı mantıkla çalışmaktadır. Düz bir çizgide ilerleyen hayvanı sayesinde gördüğü rakibi üzerine doğru hızlanarak patlıyor ve etrafını sersemletiyor. Ayrıca, Gekko ile spike'a sahipseniz ve Q yeteneğini kullanırsanız spike bölgesine bombayı kurabilir veya çözebilir.

C: Mosh Pit

Viper'ın zehir fırlatma yeteneği ile benzeyen C yeteneği, etrafa yosun fırlatarak içeri giren oyunculara hasar veriyor.

E: Dizzy

Fade'in göz yeteneğine benzeyen E yeteneği Dizzy, fırlattığı yerdeki rakiplerini kör ediyor.

Ulti: Thrash

Gekko'nun ulti yeteneği ise Raze'in ultisiyle hemen hemen aynıdır, ancak bu kez bombayı siz kontrol ediyorsunuz. Fırlattığınız bombayı hareket ettirerek kısa bir süre içerisinde küçük bir yarıçaptaki düşmanlara hasar verebilirsiniz.

VALORANT GEKKO NE ZAMAN GELECEK?

Valorant'ın 22. ajanı Gekko, 7 – 8 Mart tarihleri arasında yayınlanması beklenen Bölüm 6 Kısım 2 (Episode 6, Act 2) ile oyuna eklenmesi planlanıyor.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Riot Games Valorant Gamegar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title