Haberler

VALORANT Challengers Türkiye Birlik Ligi 5. Hafta maçları sonuçlandı

Güncelleme:

VALORANT Challengers Türkiye birlik Ligi'nin 5. Hafta Thunderbolts Gaming – Galatasaray Esports ve Papara SuperMassive – Galakticos maçları oynandı. Pazar günü oynanan maçlarda Galatasaray Esports ve Papara SuperMassive takımları galibiyet ile ayrıldı.

Riot Games'in oynaması ücretsiz popüler FPS nişancı oyunu VALORANT'ın Challengers Türkiye Birlik Ligi'nin 5. Hafta karşılaşmaları 19 Şubat Pazar günü oynandı. Thunderbolts Gaming – Galatasaray Esports ve Papara SuperMassive – Galakticos maçlarından Galatasaray Esports ve Papara SuperMassive galibiyet ile ayrıldı.

THUNDERBOLTS GAMING 1 – 2 GALATASARAY ESPORTS

Ligde Play-off'lara yükselmek için mücadele veren Thunderbolts ve Galatasaray, ligin beşinci haftasında karşı karşıya geldi. Oynanan ilk harita Fracture'da 13-3'lük skor ile seride 1-0 öne geçen Galatasaray Esports, ikinci harita Haven'da 13-9 kaybetti ve skorda eşitlik yaşandı. Son harita Pearl'da ise 13-9 kazanan Galatasaray Esports, seride 2-1 öne geçerek Thunderbolts'u mağlup etti.

VALORANT Challengers Türkiye Birlik Ligi 5. Hafta 2. Gün maçları sonuçlandı

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

PAPARA SUPERMASSIVE 2 – 1 GALAKTICOS

Ligin ilk dört haftasını lider kapatan Papara SuperMassive, beşinci haftada ligin son sırasında yer alan Galakticos ile karşılaştı. Oynanan ilk harita Fracture'da 13-10'luk skorla mağlubiyet ile başlayan Papara Supermassive, ikinci harita Icebox'ta 13-3 kazandı ve skoru eşitledi. Son harita Lotus'ta ise 13-10 kazanan SuperMassive, seride 2-1 öne geçerek Galakticos'u mağlup etti.

VALORANT Challengers Türkiye Birlik Ligi 5. Hafta 2. Gün maçları sonuçlandı

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Galatasaray Valorant Türkiye Gamegar Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title