Haberler

    Unreal Engine 5 ile yapılan GTA 3 Remake hayran bıraktı

    Güncelleme:

    Unreal Engine 5 ile makyajlanan GTA 3 nasıl görünüyor? Rockstar'ın bile kıskanacağı yeni konsept, Liberty City'i baştan aşağı yeniledi.

    Grand Theft Auto serisinin en büyük dönüm noktalarından biri olan GTA 3, Unreal Engine 5 oyun motoruyla yeniden işlendi. Yaklaşık 21 yaşındaki oyuna yepyeni bir görünüm kazandıran konsept çalışması, Rockstar Games'in bile kıskanacağı kadar başarılı görünüyor.

    UNREAL ENGINE 5'Lİ GTA 3 KONSEPTİ ROCKSTAR'I BİLE ŞAŞIRTTI

    Geçtiğimiz yıl Rockstar tarafından yayınlanan GTA Trilogy, oyuncular tarafından çok fazla eleştiri almıştı. Tek bir oyun içerisinde GTA 3, GTA San Andreas ve GTA Vice City'yi remastered olarak sunan Rockstar, başarısız bir oyun sunmakla suçlanmıştı.

    Rockstar Games'in bu oyununa karşı oyuncular ise birçok defa GTA konseptleri hazırladı. Daha önce GTA Vice City ve GTA San Andreas için hazırlanan konsept videolar şimdi de GTA 3'ü ele aldı. Unreal Engine 5 ile makyajlanan GTA 3 grafik kalitesiyle hayran bırakmayı başarıyor.

    Yeni GTA 3 konsept çalışması, efsanevi oyunun Unreal Engine 5 ile yapılmış olsaydı nasıl görüneceğini ortaya koydu. Fragman şeklinde hazırlanan ve kısa sürede oyun forumlarını karıştırmayı başaran konsept, Liberty City ve ana karakter Claude'un yenilenmiş halini gözler önüne serdi.

    Epic Games'e ait oyun motoru Unreal Engine 5, son zamanlarda birçok oyunu makyajlamak için kullanıldı. GTA'dan Resident Evil serisine kadar pek çok popüler yapım, Unreal Engine 5 ile elden geçirildi. Son GTA 3 çalışması da başarılı fragmanlardan biri olmayı başardı.

    Rockstar'ın remastered oyunu GTA Trilogy, ilk olarak geçtiğimiz yılın Kasım ayında sunuldu. Ancak birçok teknik sorun, performans düşüşleri yaşayan yapım; grafik kalitesi üzerinden de topa tutuldu. Rockstar her ne kadar oyunu güncellemeler ile düzeltse de, oyuncular üzerinde oldukça kötü bir imaj yaratmaktan kurtulamadı.

    Peki siz Unreal Engine 5'li GTA 3 hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

    Kaynak: Shiftdelete / Gamegar

    Rockstar Games Unreal Engine Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

    Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst oldu

    Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst oldu

    Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

    Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

    Bakmadan Geçme

    Bitcoine, kripto paraya vergi gelecek mi? Borsaya vergi gelecek mi? Borsa gelirleri vergilendirilecek mi? #129297 Giovanni van Bronckhorst kimdir, hangi takımları çalıştırdı? Beşiktaş yeni Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst kimdir? Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim oldu? SON DAKİKA Beşiktaş teknik direktörü belli oldu İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 5 Haziran Çarşamba İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? 6 Haziran Perşembe yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? #129300 Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı 5 Haziran Çarşamba 2024? #128250 Survivor kim kazandı? 5 Haziran Çarşamba Survivor'da kim kazandı? Sandık Kokusu 26. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 5 Haziran Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 5-6 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kuruluş Osman 164. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 5 Haziran Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 5-6 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Yetenekli Bay Cage filmi oyuncuları kim, konusu ne? Yetenekli Bay Cage filmi ne zaman, nerede çekildi? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor ne zaman, nerede çekildi?
    Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

    Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title