Haberler

Ubisoft, Assassin's Creed oyuncu sayısında rekor yaşadı

Güncelleme:

Ubisoft'un üçüncü çeyrek finansal sonuçları açıklanmasının ardından CEO Yves Guillemot, Assassin's Creed oyuncu sayısında bir önceki mali yıla göre yüzde 30 oranında artış yaşadığını açıkladı.

Ubisoft, sevilen açık dünya aksiyon macera oyunu Assassin's Creed'in yeni bir oyun lansmanı yapmadan oyuncu sayısında artış yaşadığını açıkladı. Assassin's Creed, Assassin's Creed Valhalla'nın piyasaya sürülmesinden iki yıldan fazla bir süre sonra yeni rekora imza attı.

ASSASSIN'S CREED SERİSİNİN OYUNCU SAYISI ARTTI

Assassin's Creed Valhalla'nın Kasım 2020'de piyasaya sürülmesiyle oyuncu sayısında büyük bir artış yaşanmıştı. İki yılı aşkın süreden beri oyuncu sayısında artış yaşayamayan Assassin's Creed serisi, Ubisoft'un üçüncü çeyrek finansal sonuçlarına göre yüzde 30 oranında artış yaşadı.

Ubisoft, Assassin's Creed oyuncu sayısında rekor yaşadı

Ek olarak, Guillemot, Assassin's Creed'in arka kataloğuna sürüş etkileşiminde inanılmaz derecede yardımcı olduğuna işaret ediyor. Ubisoft CEO'su, "Serideki her yeni oyun başlattığımızda, tüm arka kataloğun aslında çok büyüdüğünü ve markada yeni içerik başlattığımızı biliyoruz" dedi ve Valhalla'nın oyuncuları serideki geçmiş oyunları denemeye yönlendirdiğini söyledi.

Ubisoft, Assassin's Creed oyuncu sayısında rekor yaşadı

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Ubisoft CEO Gamegar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title