Haberler

    Twitch yayıncısının kızı kayboldu

    Güncelleme:

    Ohio, Carlisle'deki yetkililer, Twitch yayıncısı Michael "MikeyPerk" Perkins'in kızı Sarah Nicole Perkins'in nerede olduğu hakkında bilgi arıyor.

    Ohio, Carlisle'deki yetkililer, Twitch yayıncısı Michael "MikeyPerk" Perkins'in kızı Sarah Nicole Perkins'in nerede olduğu hakkında bilgi arıyor. Genç kız, 25 Haziran akşamı .
    Michael Perkins tarafından 26 Haziran'da yayınlanan bir tweet'e göre, kızı Sarah 25 Haziran Cuma günü geç saatlerde evinden dışarı çıktı. Ohio, Carlisle polis departmanının Facebook sayfasındaki bir raporda, gencin en son akşam 9 civarında evinde görüldüğü belirtildi.
    Açıklamada, "Sarah Nicole Perkins 17 yaşında, 1.57 boyunda, 50 kilo ağırlığında ve kahverengi saçlı ve kahverengi gözlü. Sağ kolunda "Seni Daha Çok Seviyorum" yazan bir sonsuzluk sembolü dövmesi var." ifadelerine yer verildi.
    Yetkililer, Carlisle bölgesinde arama yaparken, Güneybatı Ohio'nun Springboro veya Franklin bölgelerinde de görülebileceğini belirtiyor.
    Michael Perkins, geçen Cuma günü kaybolduğundan beri ve YouTube kanalları aracılığıyla kızını bulmak için aktif olarak yardım arıyor. Perkins, başka bir tweet'te kızının arkadaşlarından, "yaşlı insanlarla (20-21) bir otele gitmek için gizlice dışarı çıktığını" öğrendiğini söyledi.
    Perkins ayrıca YouTube'da kızının bir resmini gösteren ve bilgisi olan herkesi öne çıkmaya çağıran bir video yayınladı.

    Michael Perkins, yardım ve destek için Twitch kanalından yardım istedi fakat eylemlerini sosyal medyadaki varlığını tanıtmak ve genişletmek için kişisel trajedisini kullanmak olarak gören izleyicilerden de bazı eleştiriler aldı.

    Kaynak: Turkmmo / Gamegar

    Michael Perkins Carlisle Gamegar Haberler

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

    Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title