Haberler

The Light Brigade, 22 Şubat'ta PS VR2'ye geliyor

Güncelleme:

PlayStation Blog'da paylaşılan yeni gönderide Funktronic Labs'in geliştirdiği fizik tabanlı nişancı VR oyunu The Light Brigade, 22 Şubat'ta PlayStation VR2 için çıkış yapacak.

Gerçekçilik göz önünde bulundurularak tasarlanan The Light Brigade, nişan alma, ateş etme, cıvata etkili tüfekler, makineli tüfekler ve tabancaları yeniden yükleme gibi fizik tabanlı silah oyunları inanılmaz derecede sürükleyici ve dokunsal hissini PS VR2'de hissettirecek.

THE LIGHT BRIGADE, PLAYSTATION VR2'YE GELECEK

Funktronic Labs'in Kurucu Ortağı Eddie Lee'nin PlayStation Blog'da yayınladığı yeni gönderide The Light Brigade'in 22 Şubat'ta PlayStation VR2 için çıkış yapacağı bildirildi.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

THE LIGHT BRIGADE KONUSU

İnsanlığın son savunma hattı olan The Light Brigade'in saflarına katılın ve prosedürel olarak oluşturulmuş savaş alanlarında olabildiğince çok yolculuk yaparak, tuzağa düşenlerin ruhlarını kurtarın.

Tarihi Dünya Savaşı silahlarından ilham alan gerçekçi silah oyunu, giderek zorlaşan düşman askerlerine, yaratıklarına ve patronlarına karşı gergin savaşlar yaratır. SG'de, sürgülü tüfekler, makineli tüfekler ve tabancalarla nişan alma, ateş etme ve yeniden doldurma, son derece sürükleyici ve dokunsal bir his verir.

Güçlü hafif büyü, silah sesleri ile güzel bir şekilde eşleşir. Tüfeğinizin mermilerini hafif büyü ile doldurmaktan düşman sürülerine ateş topları yağdırmaya kadar, büyü büyüleri cephaneliğinize daha fazla savaş aracı ekleyerek tüfeğinizi tamamlar.

The Light Brigade, 22 Şubat'ta PS VR2'ye geliyor

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

PlayStation VR2 Playstation Vr Gamegar Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title