Haberler

The Last of Us Remake resmi olarak duyuruldu! PC'ye çıkacak mı?

Güncelleme:

The Last of Us serisinin geliştiricisi Naughty Dog'da video oyun yazarı ve yönetmeni Neil Druckmann, Summer Game Fest'te The Last of Us Remake'i resmen duyurdu.

The Last Of Us'ın bir süredir yeniden yapımının geliştirildiği söylentileri Summer Game Fest ile doğrulandı. The Last of Us Part 1'in yeniden yapımı PS5 kullanıcıları için Eylül ayında çıkış yapmaya hazırlanırken PC'ye çıkış yapacağı da açıklandı.

THE LAST OF US PART 1'İN ÇIKIŞ TARİHİ AÇIKLANDI

PlayStation'ın internet sitesinde yapılan açıklamayla da 9 Haziran'da duyurulan The Last of Us Part 1'in 2 Eylül 2022'de PS5 için piyasaya sürüleceği açıklandı. PlayStation'ın yanı sıra sevilen oyun serisi The Last of Us'ın PC kullanıcıları içinde çıkacağı duyuruldu.

"The Last of Us Part 2'nin bu bahar itibariyle dünya çapında 10 milyondan fazla kopya sattığını paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Sahip olduğumuz desteği bilen stüdyomuz, meraklı izleyicileri tanıtmak ve hayranları canlandırmak için heyecan verici, yeni yollar görmeye devam ediyor. Bu fırsatları göz önünde bulundurarak, The Last of Us'ın muazzam geleceği hakkında konuşalım." sözlerine yer veren Naughty Dog'un Kıdemli İletişim Müdürü Rochelle Snyder, yeni oyunun özellikleri hakkında konuştu.

Uzun süredir The Last of Us'ın birçok oyunculu modu alacağı konuşuluyordu. The Last of Us'ın bağımsız çok oyunculu modunun duyurulmasıyla beraber önümüzdeki yıl daha fazla bilgi verecekleri açıklandı.

The Last of Us Remake resmi olarak duyuruldu! PC'ye çıkacak mı?

THE LAST OF US PART 1

Yaklaşık 10 yıl önce PlayStation 3 konsoluna çıkış yapan The Last of Us, oyuncuların vazgeçilmez bir serisi haline geldi. Joel ve Ellie'nin hikâyesine tanıklık ve ortaklık eden oyuncular merakla bir sonraki oyunun ne zaman çıkacağını merak etmekle kaldılar.

PS5 VE PC İÇİN ÇIKIŞ YAPACAK

Summer Game Fest 2022 ile duyurusu yapılan The Last of Us Part 1'in PlayStation 5 konsolu için 2 Eylül 2022'de piyasaya sürüleceği ve PC için geliştirilmekte olan The Last of Us'ın remake'i yapılacağı resmi olarak açıklandı.

The Last of Us Remake resmi olarak duyuruldu! PC'ye çıkacak mı?

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Konsol oyunları The Last of Us PC oyunları Haberler

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Almanya Ukrayna maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Almanya Ukrayna maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Almanya Ukrayna maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Almanya Ukrayna maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Almanya Ukrayna maçı CANLI izle! (HD) 3 Haziran Almanya Ukrayna maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erden Timur basın toplantısı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024? #129300 İngiltere Bosna Hersek maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İngiltere Bosna Hersek maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Mbappe hangi takımda, Real Madrid'de mi? Lewandowski Fenerbahçe'ye gelecek mi? Fenerbahçe Robert Lewandowski ile görüştü mü, transfer edecek mi? Lukaku Fenerbahçe'ye gelecek mi? Fenerbahçe Lukaku'yu transfer edecek mi? Mourinho açıkladı
Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title