Haberler

    The Last of US Dizisinin Yönetmenleri Arasında Neil Druckmann da Var

    Güncelleme:

    The Last of US oyununun yönetmeni Neil Druckmann, dizi uyarlamasının ilk sezonunda da yönetmenlik yapacak.

    The Last of US dizisinin yönetmenleri arasında Neil Druckmann'ın da olduğu ortaya çıktı.

    2013'de PlayStation 3 için çıkan The Last of US oyununun dizi uyarlamasının yönetmenlik koltuğunda tanıdık bir isim yer alıyor. Directors Guild of Canada adlı websitesindeki listelemeye göre, ilk sezonda yönetmenlik yapacak beş isimden biri Neil Druckmann olacak. İlk sezonun bir kısmını yönetecek olan Druckmann, aynı zamanda oyunun yönetmeliğini de yapmıştı.

    Sony Interactive Entertainment tarafından birinci parti PlayStation oyun markalarının TV ve sinemaya uyarlanması için 2019'da kurulan PlayStation Productions'ın ilk projesi olarak The Last of US dizisi duyurulmuştu. HBO ortaklığı ile hazırlanan dizisinin senaristliğini ve prodüktörlüğünü, Chernobyl dizisinin yaratıcısı Craig Mazin ile Neil Druckmann birlikte yürütüyor. Mazin aynı zamanda Druckmann gibi dizinin en az bir bölümünü yönetecek.

    Twisted Metal TV Dizisinin Başrolü Belli Oldu

    İlk oyunu konu edinecek olan The Last of US dizisi ayrıca 2020'de çıkan devam oyunu The Last of Us: Part II'den de içerik sunabilecek. 2022'nin Haziran ayında prodüksiyonu tamamlanması planlanan The Last of US dizisinde başrollerde Joel'u canlandıran Pedro Pascal ile Ellie'yi canlandıran Bella Ramsey yer alıyor.

    Çekimler bu yılın Temmuz ayında Kanada'nın Alberta şehrinde başlamıştı. Kantemir Balagov dizinin plot bölümünü yönetmiş ve Ağustos sonunda paylaştığı bir fotoğrafla "Buradaki işim bitti" diyerek plot bölümü çekimlerinin sona erdiğini duyurmuştu.

    Oyunun geliştirici stüdyosu Naughty Dog'da 2004'ten beri görev alan Neil Druckmann, ilk oyunun yardımcı yönetmenliğini, ikinci oyunun ise yaratıcı yönetmenliğini yapmıştı. 2020'nin Aralık ayında stüdyonun eş başkanlığına terfi etmişti.

    The post The Last of US Dizisinin Yönetmenleri Arasında Neil Druckmann da Var appeared first on SaveButonu.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    The Last of Us Kanada Sony Haberler

    Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

    Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

    Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

    Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

    Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

    Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

    Bakmadan Geçme

    Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
    DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

    DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title