Haberler

The Division 2 geliştiricileri oyunu güncelleyemediklerini açıkladı

Güncelleme:

Ubisoft'un MMORPG oyunu Tom Clancy's The Division 2'nin şu anda güncellenemediği geliştirici ekipler tarafından bildirildi. Oyunun güncellenememe sebebi olarak ise The Division 2'yi güncellemek için kullanılan sistemin bozulmuş olmasıdır. Bu nedenle The Division 2, şu anda güncelleme alamıyor.

Tom Clancy's The Divison'ın resmi Twitter hesabından yapılan duyuruda oyunun güncellenmesinde yaşanan aksaklık nedeniyle güncellenemediği bildirilirken oyuncular ise tweet'in altında küplere bindi.

THE DIVISION 2'NİN GÜNCELLEME SİSTEMİ BOZULDU

Geliştirme ekibinin yakın tarihte Twitter'da yaptığı açıklamada, "Geçen hafta bir yerelleştirme sorunu nedeniyle sezonun erteleneceği haberini paylaştık. Geçtiğimiz Cumartesi günü, sorunu çözecek güncellemeyi oluşturma sürecinde, The Division 2 için yapı oluşturma sistemini çökerten bir hatayla karşılaştık. Sonuç olarak, bu sistem yeniden oluşturulana kadar oyunu güncelleyemeyiz." sözlerine yer verdi.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

The Division 2'de sunucu bağlantısı yaşayan kullanıcılar ise son 24 saatte artış yaşamış durumdadır. The Division 2 oyuncuları ise oyunun sürekli çöktüğünü bildirdiler.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Ubisoft Gamegar Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title