Haberler

The Crew serisinin oyuncu sayısı 40 milyonu aştı

Güncelleme:

Ubisoft'un sevilen açık dünya yarış oyunu The Crew, ilk olarak 2014 yılında piyasaya sürüldü. Geleneksel yarış oyunlarının üstünde birçok oyunculu öğeye sahip olan The Crew, seri boyunca 40 milyon oyuncuya ulaştığı bildirildi.

Ubisoft Ivory-Tower'da Yaratıcı Yönetmen olan Stephane Beley, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda The Crew serisinin oyuncu sayısının 40 milyonu aştığı bildirildi.

THE CREW SERİSİ 40 MİLYON OYUNCUYA ULAŞTI

Stephane Beley, Twitter hesabından, "15 yıl önce bir grup arkadaş kendi araba sürme oyunlarını yaratmanın hayalini kurdular. Ubisoft onlara güveniyordu, Ivory doğdu. The Crew 15 yıl sonra 40 milyon oyuncu maceraya katıldı. Yakında The Crew Motorfest ile devam edecek. Hayallerinize her zaman inanın! Hepinize Teşekkür ederim" sözlerine yer verdi.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Diğer yarış oyunlarının aksine, The Crew serisi, araçlar söz konusu olduğunda bir ton çeşitlilik sunuyor. Araba sıkıntısı olmasa da, The Crew'de uçaklar, tekneler ve Jet Ski gibi araçlar da yer almaktadır. Ayrıca Wild Run genişlemesi aracılığıyla bisikletleri de tanıttı ve bu çeşitliliği sunan birkaç yarış oyunundan biri oldu.

The Crew serisinin yeni oyunu geçtiğimiz aylarda tanıtım fragmanı ile duyurulmuştu. The Crew Motorfest adıyla duyurulan yeni oyun, Hawaii'nin O'Ahu adasından ilham alınarak tasarlanan bir haritada geçecek.

THE CREW OYUNLARI

  • The Crew – 2014
  • The Crew: Wild Run – 2015
  • The Crew 2 – 2018
  • The Crew Motorfest – 2023

The Crew serisinin oyuncu sayısı 40 milyonu aştı

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Ubisoft Dünya Gamegar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title