Haberler

    Digital Athletics PGI.S haftalık finalini ikinci sırada bitirdi!

    Güncelleme:

    Digital Athletics PUBG Global Invitational.S'te ikinci sırada.

    Global Invitational.S'te 4.haftanın sonuna gelindi. Temsilcimiz Digital Athletics hafta sonu oynadığı 10 karşılaşma sonucunda 76 puan toplayarak ikinci sıraya yerleşmeyi başardı. İşte ilk beş sıralaması:

    • Zenith Esports 86 puan
    • Digital Athletics 76 puan
    • Multicircle Gaming 75 puan
    • Daytrade Gaming 68 puan
    • Meta Gaming 63 puan

    DIGITAL ATHLETICS İKİNCİ SIRADA

    Karşılaşmalar sonucunda en çok kill alan oyuncumuz 13 kill ile CodeMarco oldu. Smash ve Mıtraleıus 12'şer kill ile onu takip etti. En çok hasar vuran oyuncumuz ise 3114 ile Smash oldu.

    Digital Athletics elde ettiği başarı sonucunda 75 bin dolarlık ödülün sahibi oldu. Birinci Zenith Esports ise 150 bin dolar ödül almaya hak kazandı.

    Kalan iki haftada temsilcimize başarılar diliyoruz.

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    Zenith pubg Haberler

    Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

    Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

    Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

    Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

    Hava sıcaklığı 12 derece birden artıyor! Meteoroloji'den 'Dışarı çıkmayın' uyarısı

    Hava sıcaklığı 12 derece birden artıyor! Meteoroloji'den "Dışarı çıkmayın" uyarısı

    Bakmadan Geçme

    Vizontele Tuuba filmi konusu nedir? Vizontele Tuuba oyuncuları ve Vizontele Tuuba özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Ölümcül Takip filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Takip filmi ne zaman, nerede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! 10 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Şanlıurfa'dan Ankara'ya getirilen kuduz köpek olayı ne, köpekler nerede? Buket Özgünlü Boyacı kimdir, Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı? 10 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 10 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 10 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! CANLI maç izle! (POLONYA-TÜRKİYE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 10 Haziran günün maçları nereden izlenir? Dolar ne kadar, yükseldi mi? 10 Haziran Dolar ne kadar oldu, kaç TL? 11 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 11 Haziran burç yorumları nedir?
    Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

    Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title