Haberler

Steam yaz indirimleri 2021 alınabilecek oyunlar - Steam'de indirimli oyun tavsiyeleri! Steam yaz indirimleri başladı!

Güncelleme:

Dünyanın en büyük dijital oyun platformlarından olan Steam'in bu yılki yaz indirimleri tarihi belli oldu. Milyonlarca oyunsever, Steam'de yapılacak indirim etkinliğini heyecan ile bekliyor. Yüzde 70-80'lere varan dev Steam yaz indirimleri ne zaman başlıyor? Steam'de en çok satan indirimli oyunlar! Steam yaz indirimine giren oyunlar belli oldu mu? İşte detaylar!

Steam yaz indirimlerinde indirime giren oyunlar henüz açıklanmadı. Ancak popüler oyunların yanı sıra oyun arayanlar için bazı önerileri sizler için derledik. Dünya çapında ve ülkemizde milyonlarca aktif üyeye sahip dijital oyun platformu Steam, büyük yaz indirim etkinliğini başlatıyor. Birçok popüler oyunda indirim gerçekleştirecek Steam'de yaz indirimleri başlama tarihi belli oldu. Peki, hangi oyunlar 2021 Steam yaz indirimlerine dahil olacak. İşte, oyunseverlerin merak ettiği tüm detaylar...

STEAM EN ÇOK SATAN İNDİRİMLİ OYUNLAR 2021

Popüler oyun platformu Steam'de en çok satan indirimler oyunlar listelendi. Cyberpunk 2077, Hades ve Playerunknown's Battlegrounds gibi oyunlar büyük yaz indirim etkinliğine dahil oldu.

Steam'de en çok satan indirimli oyunlara ulaşabilirsiniz.

Steam yaz indirimleri 2021 alınabilecek oyunlar -Steam indirimli oyunları! Steam yaz indirimleri başlıyor! İşte, Steam yaz indirimleri oyunları!STEAM EN ÇOK SATAN OYUNLAR 2021

STEAM YÜZDE 75'E VARAN İNDİRİMLİ OYUNLAR

Oyun platformu Steam, yaz indirim etkinliğine özel olarak sunduğu %75' varan indirimli oyunları listeledi. Rainbow Six Siege, Dead Stranding gibi oyunlar büyük yaz indirim etkinliğine dahil oldu.

Steam yaz indirimleri 2021 alınabilecek oyunlar - Steam'de indirimli oyun tavsiyeleri! Steam yaz indirimleri başladı!

STEAM YAZ İNDİRİMLERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Milyonlarca oyunseverin merakla beklediği sorunun cevabı sonunda gün yüzüne çıktı. Steam Database göre, yeni indirim dönemi 24 Haziran günü Türkiye saati ile 20.00'de başlayacak. yaklaşık iki hafta boyunca sürecek olan indirim etkinliği 8 Temmuz tarihinde son bulacak.

STEAM YAZ İNDİRİMİNE GİREN OYUNLAR HANGİLERİ?

Steam Database tarafından aktarılan bilgiye göre, yaz indirimi etkinliği 24 Haziran itibarıyla başlıyor. Bu yılki indirimlerin hangi oyunlarda gerçekleşeceği merak konusu. Paylaşılan verilere göre oyun temasının "cinayet gizemi" olacağı ve ağırlı olarak bu tarz oyunların indirime gireceği belirtildi.

Valve, Steam'de başlattığı bu yaz indirim döneminde oyunseverleri sevindirecek yeni sürprizlere imza atacağı düşünülüyor.

STEAM EN İYİ OYUN TAVSİYELERİ 2021

CYBERPUNK 2077

Cyberpunk 2077, güç, ihtişam ve vücut modifikasyonuna takıntılı bir megalopolis olan Night City'de geçen bir açık dünya aksiyon-macera hikâyesi olarak karşımıza çıkıyor. Ölümsüzlüğün anahtarı olan benzersiz implantın peşinden giden V adlı bir kanun kaçağı paralı asker olarak oynuyorsun. Karakterinin siber donanımını, becerilerini ve oyun tarzını özelleştirebilir, ayrıca yaptığın seçimlerin hikâyeyi ve etrafındaki dünyayı şekillendirdiği büyük bir şehri keşfedebilirsin.

Cyberpunk 2077, Steam yaz indirim etkinliğinden yararlanan bir başka oyun oldu. Rol yapma oyunu türünde oyun, Steam'de %33'lük bir indirime girerek 166,00 TL satış fiyatıyla listeleniyor.

HADES

Hades, sevimsiz babanıza kafa tutmak için ne kadar ileri gidebileceğinizi soruyor. Yunan yeraltı dünyasında babanızın iradesine karşı çıkmak mı? Hades'te o cüretkar evladı oynarsınız. Babanız mı? Bu, Zeus ve Yeraltı Dünyasının efendisi Poseidon'un kardeşi Hades. Ve onun elinden sık sık kaçma girişimleriniz sizlere tüm yıl boyunca oynayabileceğiniz en iyi oyunu deneyimle şansı sunar.

RESIDENT EVIL VILLAGE

Resident Evil Village canavarlarla dolu Transilvanya dünyasında geçiyor. Oyunu oynarken hem sevinecek hem de korkacaksınız, korku dolu hayatta kalma oyunu olan Resident Evil Village'yi tek kelimeyle özetleyecek olursak; bu gerilim olurdu.

RE7'den 3 yıl sonra, Ethan Winter'ın incelikli, aile hayatına yönelik girişimleri bir gece durma noktasına gelir. Aniden silah sesleri, bir adam kaçırma, Chris Redfield ortaya çıkar ve aniden Ethan kendini köyde buluyor; kurt adam mutantları tarafından harap edilen ıssız bir yer. Ethan'ın kızını (ve kendisini) kurtarma görevi, dört yerel lord ve onların esrarengiz liderleri Mother Miranda ile karşı karşıya kaldığında neredeyse imkansız görünüyor.

METRO EXODUS

Metro Exodus, ilerledikçe daha doğrusal bir hale gelen odaklanmış bölümlere ayrılmış birinci şahıs nişancı oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Önce Metro oyunlarından çok daha açık bir şekilde sunuluyor ve keşfedebileceğimiz bir sürüseçenek sunuluyor.

Metro Exodus, Metro serisinin bilinen hayatta kalma unsurlarını ve dikkatlice inşa edilmiş seviyeleri, tehlikeli olduğu kadar güzel dinamik bir dünya ile çarpıcı sonuçlar için harmanlıyor.

SEKIRO™: SHADOWS DIE TWICE

Keskin bir bıçağı ve silahlı bir protez kol ile ölümsüz bir suikastçı olarak 16. yüzyıl Japonya'sında geçen macera oyunudur.

Sekiro'da yapmanız gereken; oyuncunun çatışırken yapacağı, yine Souls oyunlarından farklı olarak bir düşmanın canını sürekli saldırılarla azaltıp öldürmeye çalışmak yerine, daha çok rakibin duruş ve dengesini bozup bir açık nokta yakalayarak tek bir öldürücü darbe indirmeye çalışmak olacaktır.

Sekiro aynı zamanda gizlilik elementleri de içeriyor. Böylece oyunculara rakipleri tarafından fark edilmemeleri halinde hızlı bir şekilde öldürme şansı tanınıyor. Bu aksiyon dolu macerayı denemenizi tavsiye ederiz.

SEA OF THIEVES

Ekibinizle birlikte okyanus kasıp kavrulurken, açık denizlerde olası kaşiflerin gemilerini yağmalayarak, gömülü hazineleri aradığınız keyifli bir korsan oyunudur.

Sea of Thieves'e her giriş yaptığınızda, mürettebatınız büyüklüğüne bağlı olarak üç sınıftan birinde size yepyeni bir gemi verildiği anlamına gelir: Sloop (iki oyuncuya kadar), Brigantine (üç oyuncuya kadar) veya Galleon (dört oyuncuya kadar). Açık denizlerde yağmacı olmak isteyen oyunseverler Sea of Thieves keyfinden faydalanabilir.

Kaynak: Haberler.com / Gamegar

Steam Haberler

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Ayhan Bora Kaplan: Bir tanem sözü yanlışlıkla ağzımdan çıktı

Ayhan Bora Kaplan: Bir tanem sözü yanlışlıkla ağzımdan çıktı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title