Haberler

Steam değeri 80 TL olan iki oyun Epic Games'te ücretsiz oldu

Güncelleme:

Her hafta Perşembe günü kullanıcılarına ücretsiz oyunlar veren popüler dijital video oyun dağıtımcısı Epic Games, bu hafta da kullanıcılarını boş geçirmedi ve Steam değeri 80 TL olan iki oyunu ücretsiz olarak verdi.

Ücretsiz oyunlar ile oyuncu dostu olan Epic Games, her hafta Perşembe günü kullanıcılarına saat 19.00'da ücretsiz oyunlar vermektedir. Bu hafta verilen ücretsiz oyunun yanı sıra ise önümüzdeki hafta verilecek ücretsiz oyun da açıklandı. Epic Games, 6 - 13 Nisan 2023 tarihleri arasında kullanıcılarına açık dünya aksiyon korku oyunu Dying Light Enhanced Edition'ı ve tek oyunculu bulmaca oyunu Shapez'i ücretsiz olarak verecek.

EPIC GAMES BU HAFTA HANGİ OYUN ÜCRETSİZ

Dying Light Enhanced Edition

Dying Light: Enhanced Edition, zombiler tarafından yönetilen kıyamet sonrası dünyada maceranıza başlamak için ihtiyacınız olan tek şey. Buggy ile bir genişletme özelliği; yeni sürüşünüz, ek bir oyun modu, iki ekstra karantina bölgesi ve iki paket.

Shapez

shapez, sonsuz genişleyen bir harita üzerinde giderek karmaşıklaşan şekillerin oluşturulmasını ve işlenmesini otomatikleştirmek için fabrikalar inşa etme hakkında bir oyundur.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Epic Games Steam Gamegar Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title