Haberler

Steam değeri 320 TL olan iki oyun Epic Games'te ücretsiz oldu

Güncelleme:

Her hafta Perşembe günü kullanıcılarına ücretsiz oyunlar veren popüler dijital video oyun dağıtımcısı Epic Games, bu hafta da kullanıcılarını boş geçirmedi ve Steam değeri 320 TL olan iki oyunu ücretsiz olarak verdi.

Ücretsiz oyunlar ile oyuncu dostu olan Epic Games, her hafta Perşembe günü kullanıcılarına saat 19.00'da ücretsiz oyunlar vermektedir. Bu hafta verilen ücretsiz oyunun yanı sıra ise önümüzdeki hafta verilecek ücretsiz oyun da açıklandı. Epic Games, 13 - 20 Nisan 2023 tarihleri arasında kullanıcılarına orta çağ savaş oyunu MORDHAU ve FPS aksiyon nişancı oyunu Second Extinction'ı ücretsiz olarak verecek.

EPIC GAMES BU HAFTA HANGİ OYUN ÜCRETSİZ

MORDHAU

MORDHAU çok oyunculu bir orta çağ slasher oyunudur. Paralı askerinizi oluşturun ve hızlı tempolu muharebe, kale kuşatmaları, süvari saldırıları ve daha fazlasını deneyimleyeceğiniz acımasız savaşlarda savaşın.

Steam değeri 320 TL olan iki oyun Epic Games'te ücretsiz oldu

Second Extinction

Büyük harita. Büyük dinozorlar. Büyük silahlar. Arkadaşlarınla birlikte, sürekli değişen tehdit seviyesiyle karşı karşıyasın. Second Extinction, sivri dişli bir çevrim içi FPS oyunu.

Steam değeri 320 TL olan iki oyun Epic Games'te ücretsiz oldu

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Epic Games Steam Gamegar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title