Haberler

Steam'de haftanın en çok satan oyunları açıklandı! 6 – 12 Şubat 2023

Güncelleme:

Steam'in 6 – 12 Şubat 2023 tarihleri arasında en çok satan oyunları açıklandı. En çok satanın açıklandığı listede ilk 10'da oyunlar ve donanımlar yer aldı. Kimi oyunlar yükselirken, kimi oyunlar listede geriledi. Bazıları ise listede sırasını korumaya devam etti. İşte Steam'de haftanın en çok satan 10 oyunu.

Steam veri tabanından oyun ve donanım bilgileri elde etmek için üçüncü parti kişiler tarafından oluşturulan SteamDB sitesinin verilerine göre haftanın en çok satan oyunları açıklandı. Listenin ilk 10 sırası geçen hafta ile hemen hemen aynı. Peki, Steam'de haftanın en çok satan oyunları neler? İşte detaylar…

STEAM'DE HAFTANIN EN ÇOK SATAN OYUNLARI – 12 ŞUBAT 2023

  1. Hogwarts Legacy: Digital Deluxe Edition
  2. Hogwarts Legacy
  3. Hogwarts Legacy
  4. Hogwarts Legacy: Digital Deluxe Edition
  5. Steam Deck
  6. Project Zomboid
  7. Dead Space
  8. Destiny 2: Lightfall + Annual Pass
  9. Dying Light 2 Stay Human
  10. CS: GO Prime Status Upgrade

Steam'de haftanın en çok satan oyunları açıklandı! 6 – 12 Şubat 2023

Steam'de geçtiğimiz hafta Harry Potter evreninde geçen açık dünya büyücülük oyunu Hogwarts Legacy rüzgarı esti. Listenin ilk dört sırasını farklı sürümleri ile ele geçiren Hogwarts Legacy, Steam'de en çok satan oyunlarda başı çekti.

Listenin devamında ise Steam'in taşınabilir oyun konsolu Steam Deck yer alırken geçtiğimiz hafta yedinci sırada yer alan Project Zomboid, altıncı sıraya yükseldi. Bir önceki hafta listenin üçüncü sırasında yer alan Dead Space ise bu hafta yedinci sıraya kadar geriledi.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Destiny 2'nin önümüzdeki günlerde piyasaya sürülecek yeni DLC'si Lightfall + Annual Pass paketi sekizinci sırada yer alırken lansmanından bir yıl geçen Dying Light 2 ise tekrardan listede dokuzuncu sırada yer aldı.

Listenin son sırasında ise CS:GO Prime Status Upgrade yer aldı. CS:GO, geçtiğimiz günlerde 3 yılın ardından eş zamanlı oyuncu rekorunu kırmayı başardı.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Steam Gamegar Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title