Haberler

Steam'de en çok satan oyunlar açıklandı! 7 – 14 Mart 2023

Güncelleme:

Steam'in 7 – 14 Mart 2023 tarihleri arasında en çok satan oyunları açıklandı. En çok satanın açıklandığı listede ilk 10'da oyunlar ve donanımlar yer aldı. Kimi oyunlar yükselirken, kimi oyunlar listede geriledi. Bazıları ise listede sırasını korumaya devam etti. İşte Steam'de haftanın en çok satan 10 oyunu.

Steam veri tabanından oyun ve donanım bilgileri elde etmek için üçüncü parti kişiler tarafından oluşturulan SteamDB sitesinin verilerine göre haftanın en çok satan oyunları açıklandı. Listenin ilk 10 sırası geçen hafta ile hemen hemen aynı. Peki, Steam'de haftanın en çok satan oyunları neler? İşte detaylar…

STEAM'DE EN ÇOK SATAN OYUNLAR – 14 MART 2023

  1. Counter-Strike: Global Offensive
  2. Apex Legends
  3. Steam Deck
  4. Sons of the Forest
  5. Destiny 2
  6. Hogwarts Legacy
  7. Tom Clancy's Rainbow Six Siege
  8. Call of Duty Modern Warfare 2
  9. Resident Evil 4
  10. Red Dead Redemption 2

Steam'de en çok satan oyunlar açıklandı! 7 – 14 Mart 2023

Counter-Strike: Global Offensive, geçen haftadaki sırasını koruyarak listede ilk sırada yer alırken hemen arkasında Respwan'ın oynaması ücretsiz battle royale oyunu Apex Legends yer aldı. Listenin üçüncü sırasında ise Steam Deck yer aldı ve Şubat ayında piyasaya sürülmesi en çok beklenen oyunlar arasında yer alan Sons of the Forest, ikinci sıradan dördüncü sıraya kadar geriledi.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Yeni DLC'si yayınlanmasıyla beraber oynaması ücretsiz Destiny 2, listede beşinci sırada konumunu korumaya devam ediyor. Aynı şekilde Hogwarts Legacy de geçen haftaya oranla listede sırasını korurken geçtiğimiz hafta 18. sırada yer alan Tom Clancy's Rainbow Six Siege, bu hafta müthiş bir ivme yakalayarak yedinci sıraya kadar yükseldi.

Call of Duty Modern Warfare 2, listede hala kalmaya devam ederken bu ay piyasaya sürülecek Resident Evil 4 Remake ise dokuzuncu sırada yer aldı.

Listede ilk 10'a girebilmek için bir haftada 9 sıra yükselen Red Dead Redemption, haftayı onuncu olarak kapattı.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

14 Mart Steam Gamegar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası? Şampiyonlar Ligi kim finale çıktı? Real Madrid elendi mi, Bayern Münih elendi mi? Real Madrid Bayern Münih ilk maç kaç kaç bitmişti? Bayern Münih Real Madrid Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maç sonucu! İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 8 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Real Madrid 2-1 Bayern Münih maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) R. Madrid B. Münih maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Final Four tek maç mı EuroLeague 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title