Haberler

PlayStation'ın Şubat 2023 State of Play yayınında duyurusu yapılan tüm oyunlar

Güncelleme:

Sony'nin Şubat 2023'te gerçekleştirdiği State of Play canlı yayınında PlayStation 5 ve PLayStation VR2 için yapılan tüm duyuruları sizler için derledik. Canlı yayında Suicide Squad: Kill the Justice League, Street Fighter 6, Baldur's Gate 3, Resident Evil 4, Destiny 2: Lightfall, PlayStation VR2 ve daha fazlasına yer verildi.

PlayStation dünyasındaki en son güncellemeleri, duyuruları ve yeni fragmanları gösteren Sony'nin canlı yayın etkinliği State Of Play, 24 Şubat gecesi canlı olarak yayınlandı. Şubat 2023'te yapılan State of Play etkinliğindeki duyuruları sizler için derledik.

SUICIDE SQUAD: KILL THE JUSTICE LEAGUE

Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang ve King Shark, benzersiz geçiş yeteneklerini, silah oyunlarını, yakın dövüşlerini, taktiklerini ve ekip çalışmasını dalgalarla yüzleşmek için birleştiriyor. Brainiac'ın yozlaşmış askerlerini kontrol edin ve Metropolis'e aşamalı olarak getirilen devasa bir tekno-organik topçu silahını indirin.

Suicide Squad: Kill the Justice League 26 Mayıs 2023'te PS5'te piyasaya sürülecek

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

STREET FIGHTER 6

Street Fighter 6 için üç yeni oynanabilir karakter duyuruldu. Capcom, her karakter için benzersiz dövüş stillerini sergileyen kısa bir oyun fragmanı yayınladı. Zangief, Lily ve Cammy, Street Fighter 6'ya eklenecek üç yeni karakter oldu.

BALDUR'S GATE 3

Yaklaşan Baldur's Gate 3 için fragman yayınlanırken oyunun 31 Ağustos 2023'te PlayStation 5 ve PC için çıkış yapacağı da bildirildi.

RESIDENT EVIL 4

Capcom'un yaklaşmakta olan Resident Evil 4 Remake'i için orijinal oyunda yer alan Paralı Askerler (Mercenaries) oyun modunu tanıttı.

DESTINY 2: LIGHTFALL

Destiny 2'nin en son genişleme paketi Lightfall, 28 Şubat'taki lansmanına sayılı günler kaldı. Oyuncuları hazırlamak için Destiny 2: Lightfall'ın lansman fragmanı yayınlandı.

PLAYSTATION VR2'YE BEŞ YENİ OYUN GELECEK

Geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen PlayStation VR2 için bu yıl beş yeni oyun gelecek. Gösterilen ilk oyun, iskeletlere, örümceklere ve daha fazlasına karşı savaşı gösteren perili bir birinci şahıs nişancı oyunu olan The Foglands'dı. Ayrıca, oyuncunun sert bir yağmur ormanı ortamında hayatta kalmak için çadırlar, yaylar ve diğer araçlar yarattığını gösteren Green Hell adlı bir VR hayatta kalma oyununa da gösterildi.

Sırada, Synapse adı verilen bazı telekinezi güçlerine sahip hızlı tempolu bir FPS vardı. Oyun, siyah beyaz bir dünyada geçiyor ve görünüşe göre karakterinizin güçlerinden gelen tek renk. Ardından, Isaac Asimov'un ikonik Foundation serisine dayanan bir bilim kurgu gizli oyunu Journey to Foundation gördük. Oyun bir uzay istasyonunun etrafında çekim ve gizlilik gösterdi. Gösterilen son oyun, her göz kırptığınızda zamanda ileri atladığınız anılar hakkında renkli bir interaktif macera olan Before Your Eyes'dı.

HUMANITY

Tetris Effect geliştiricilerinin arkasındaki ekip, Lemmings benzeri bir şekilde yüzlerce insana liderlik eden ruh benzeri bir köpeği gösteren Humanity adlı yeni bir oyunu duyurdu. Humanity, Mayıs 2023'te PS5, PS4, PSVR ve PSVR2'de geliyor.

TCHIA

Tchia, Awaceb'in yaklaşmakta olan Wind Waker benzeri keşif oyunudur ve 21 Mart'ta PlayStation Plus'ın Ekstra ve Premium seviyelerine çıkacağı bildirildi.

GOODBYE VOLCANO HIGH

PS5 ve PS4'e gelecek olan anlatı oyunu Goodbye Volcano High için bir çıkış tarihimiz var. Oyun 15 Haziran'da başlayacak. Fragman, ana karakterlerin grubu için grup pratiği yaparken karakterler ve bazı ritim bölümleri arasındaki anlatı konuşmalarını gösterdi.

NARUTO X BORUTO ULTIMATE NINJA STORM CONNECTIONS

Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Storm Connection, Ultimate Ninja Storm serisini toplar ve onları tek bir hikayede yeniden birleştirmektedir. Naruto ve Sasuke arasındaki savaşın oynanışını ve serinin dört bir yanından tonlarca başka karakterler gösterildi.

WAYFINDER

Oynaması ücretsiz çok oyunculu aksiyon RPG oyunu Wayfinder'ın PS5 ve PS4 konsolları için oynanış fragmanı yayınlandı. Bir Wayfinder olun ve yolunuzu ve oyun tarzınızı seçerken güçlerini açığa çıkarın ve dünyanızı ele geçiren düşmanca bir gücü geri püskürtün. Wayfinder'lar birlikte daha güçlü olduklarından, arkadaşlarınızla çıktığınız maceraları doğrudan şekillendirin ve özelleştirin.

THE WALKING DEAD: SAINTS AND SINNERS

Retribution'ın PS VR2'deki 21 Mart sürümü hızla yaklaşıyor. Bu son fragmanda NOLA'da işlerin ne kadar yoğun olabileceğini görün. Temel oyun, Payback Edition ve Complete the Tour paketlerinin tümü önümüzdeki ay satışa sunulacak.

JURASSIC WORLD AFTERMATH COLLECTION

Jurassic World Aftermath Collection, sürükleyici bir hayatta kalma macerasıdır. Jurassic World tema parkının düşüşünden sonra Isla Nublar'a zorunlu iniş yapan oyuncular, değerli bilgileri kurtarma görevleri feci şekilde ters gidince kendilerini terk edilmiş bir araştırma tesisinde kapana kısılmış halde bulurlar. Hayatta kalmak için açgözlü Pteranodonlar, kurnaz Velociraptorlar ve korkunç T. Rex dahil olmak üzere vahşi dinozorlardan oluşan bir hayvanat bahçesinden kaçarken bulmacaları keşfetmeleri ve çözmeleri gerekecek.

DO NOT OPEN

Kaçış odası mekaniğinden ilham alan rahatsız edici bir hayatta kalma korkusu Video oyunları, edebiyat ve sinemadaki korku ustalarından ilham alan Açmayın, bir adamın akıl sağlığını korumak ve kafasındaki sesleri susturmak için verdiği mücadeleyi anlatan trajik bir hikaye.

Prestijli bir zoolog ve epidemiyolog olan Michael J. Goreng, korkunç ve baskıcı bir ortamda muazzam bir baskı altında, kendi evinin çarpık bir versiyonuna hapsolmuştur. Karısı ve kızı büyük tehlike altındadır.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Baldur's Gate 3 PlayStation VR2 Street Fighter State of Play Playstation Destiny 2 Sony Gamegar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title