Haberler

    PlayStation oyunu Death Stranding, PC Game Pass'e Geliyor

    Güncelleme:

    Sony'nin finanse ettiği ve fikri mülkiyet hakkına sahip olduğu Hideo Kojima'nın en yeni oyunu Death Stranding PC Game Pass için duyuruldu.

    Xbox'ın birkaç gündür sosyal medya hesapları üzerinden ipuçlarını verdiği gelişme resmi olarak duyuruldu. Hideo Kojima'nın son oyunu Death Stranding PC Game Pass kütüphanesine 23 Ağustos itibarıyla eklenecek.

    Death Stranding, Kojima'nın Konami'den ayrıldıktan sonra kendi stüdyosunu kurarak geliştirdiği ilk oyunuydu. Kojima bu doğrultuda Sony ile anlaşmış ve Death Stranding ilk önce PlayStation 4'e özel olarak çıkmıştı. Death Stranding için IP (fikri mülkiyet) haklarını elinde bulunduran Sony ayrıca oyunun geliştirilmesi için kendi bünyesinde yer alan birinci parti stüdyolardan Guerilla Games'in Decima Engine adlı oyun moturunu Kojima'nın kullanımına sunmuştu. Daha sonra PC için 505 Games tarafından yayınlanan oyun şimdi yine 505 Games ve Kojima Productions'ın Microsoft ile anlaşması sonucu PC Game Pass'e geliyor.

    Bu, Sony'e ait ikinci bir oyunun Game Pass'e eklenmesi anlamına geliyor. Geçen sene, PlayStation Studios tarafından finanse edilip geliştirilen MLB The Show serisinin en son çıkan oyunu çıkışının ilk gününden Xbox Game Pass'e gelmiş ve epey tartışma konusu olmuştu. Zira Sony aynı oyun için kendi platformunda 70 Dolar olan tam fiyat istemişti.

    Öte yandan Hideo Kojima, Microsoft ile anlaşarak firmanın Azure bulut teknolojisini kullanan Xbox'a özel bir oyun geliştiriyor. Xbox'ın haziran ayında düzenlediği sunumda sahneye çıkan Hideo Kojima, bu oyunu duyurmuş ancak oyunun adi dahil hiçbir detayı paylaşmamıştı.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    xbox Sony Haberler

    İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

    İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

    Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

    Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

    Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

    Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

    Bakmadan Geçme

    WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir?
    Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

    Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title