Haberler

Sons of the Forest tabanca nerede? Tabanca susturucusu, lazer ve fener konumu

Güncelleme:

Endnight Games'in geliştiriciliğini yaptığı açık dünya hayatta kalma korku oyunu Sons of the Forest'ta oyuncular, "Sons of the Forest tabanca nerede? " şeklinde araştırmalar yapıyor. Peki, Sons of the Forest tabanca nerede? Detayları haberimizde…

Sevilen hayatta kalma korku oyunu The Forest'ın devam oyunu olan Sons Of The Forest, Steam'de Erken Erişim ile piyasaya sürüldü. İlk 24 saatte 2 milyondan fazla satan oyun, oldukça fazla ilgi görüyor. Sons Of The Forest'ta yamyamlara uzaktan hasar vermek için etkili bir silah tabancanın nerede bulunduğu merak ediliyor. Peki, Sons of the Forest tabanca nerede? İşte detaylar…

SONS OF THE FOREST TABANCA NEREDE?

Yalnızca haritadaki spawn noktasında bulunan tabanca, yamyamlara uzaktan hasar vermede çok etkilidir. Haritada sahilin ilerisinde denizin ortasında bir şişme botun içerisinde bulunan tabanca, 9mm mermisi ile dolmaktadır. Ayrıca tabancayı susturucu, lazer görüş ve fener gibi eşyalar da takılmaktadır.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Sons of the Forest tabanca nerede? Tüm tabanca parça eklentileri

Tabancanın 9mm mermisi ise haritanın farklı yerlerinde spawnlanan kutular içerisinde bulunmaktadır. Kutuları açarak içerisinden rastgele çıkan eşyalar arasında tabanca mermisi de bulunmaktadır.

SONS OF THE FOREST TABANCA RAYI NEREDE?

Tabanca rayını almak için, Tabancayı ilk bulduğunuz yerin yakınındaki plaja geri dönmelisiniz. Bir kayaya çökmüş bir ceset bulacağınız tam yeri bulmak için yukarıdaki resmi izleyin. Cesedi bulmakta zorlanıyorsanız, müziği takip edin.

Sons of the Forest tabanca nerede? Tüm tabanca parça eklentileri

SONS OF THE FOREST TABANCA FENERİ NEREDE?

Tabancayı bir el feneri ile donatmak istiyorsanız, bunu Sons of the Forest'taki el feneri ekini bularak yapabilirsiniz. El feneri parçasını bulmak için, aşağıdaki mağaraya gitmelisiniz.

Sons of the Forest tabanca nerede? Tüm tabanca parça eklentileri

Mağaraya vardığınızda, içeri girin ve gerçek mağaraya inmek için halat tabancasını kullanın. Ardından, yakındaki havuza dalın ve aşağıdaki çukura doğru yüzün.

Yeniden yüzeye çıkana kadar su altı tünelini takip edin ve sonra o Tabancayı çıkarın, çünkü savaş zamanı. İlerideki mutantları vurun ve sonra aşağı kaydırabileceğiniz kaygan bir akış bulana kadar mağaralarından devam edin.

Altta, kendinizi daha fazla mutantla dolu bir odada bulana kadar tünellerden geçmeye devam edin. Teknik olarak burada iki odadan geçeceksiniz ve ikincisi el feneri parçasını bulacağınız yerdir. Bir cesedin üzerindeki el feneri parçasını bulmak için mağaranın arkasına giden yolu takip edin.

Sons of the Forest tabanca nerede? Tüm tabanca parça eklentileri

SONS OF THE FOREST TABANCA LAZERİ NEREDE?

Tabanca lazer görüşünü bulmak için, küreği ( Kürek konumu ) aşağıdaki işaretlenen yere getirmeniz gerekir. Vardığınızda, bir bakım kapağı bulana kadar kazmanız gerekir. Kapağı açana kadar kazın ve sonra içeri girin.

Sons of the Forest tabanca nerede? Tüm tabanca parça eklentileri

Merdivenin altında, yakındaki koridordan aşağı inin ve tarafınıza açık bir kapı bulana kadar devam edin. Kapıdan içeri girin ve lazeri bulmak için içindeki masalara bakın.

Acele etmeden önce, bu odadaki anahtar kartını da aldığınızdan emin olun.

Sons of the Forest tabanca nerede? Tüm tabanca parça eklentileri

SONS OF THE FOREST TABANCA SUSTURUCUSU NEREDE?

Susturucuyu almak için, aşağıda haritada işaretlenmiş konuma gitmelisiniz. Lazerde olduğu gibi, geldiğinizde küreğinizi donatmalı ve bir bakım kapağı bulana kadar kazmalısınız.

Sons of the Forest tabanca nerede? Tüm tabanca parça eklentileri

Kapaktan aşağı tırmanın ve başka bir açık kapı bulana kadar yakındaki koridordan devam edin. Önünüze doğru ilerleyin ve susturucu içindeki bir masanın üzerinde bulacaksınız.

Sons of the Forest tabanca nerede? Tüm tabanca parça eklentileri

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Sons of the Forest Dünya Gamegar Haberler

Bakmadan Geçme

4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title