Haberler

Sons Of The Forest, Steam'de en çok istek listesine eklenen oyun oldu

Güncelleme:

Önümüzdeki hafta piyasaya sürülecek Endnight Games'in hayatta kalma korku oyunu serisi The Forest'ın devam oyunu olan Sons Of The Forest, Steam'de Starfield, Party Animals gibi oyunları geçerek en çok istek listesine eklenen oyun oldu.

Steam'in istatistiklerini depolayan veri sitesi SteamDB'de yer alan bilgilere göre Bethesda'nın uzay temalı açık dünya bilim kurgu oyunu Starfield'ı geride bırakan Sons Of The Forest, en çok istek listesine eklenen oyun oldu.

SONS OF THE FOREST, STEAM'DE EN ÇOK İSTEK LİSTESİNE EKLENEN OYUN OLDU

Sons of the Forest, milyonlarca kopya satan korku unsurlarına sahip 2018 hayatta kalma oyunu The Forest'ın devam oyunudur. Endnight Games tarafından geliştirilen oyun, sessiz sedasız önceki nesil oyunların en büyük başarı hikayelerinden biriydi.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Sons of the Forest'ın 23 Şubat'taki lansmanına sayılı günler kala Steam'de en çok istek listesine eklenen oyun olmayı başardı. oyun, Steam aracılığıyla yalnızca PC oyunları için erken erişim ile piyasaya sürülecek. Bununla birlikte, oyunun konosl sürümleri üzerinde çalışıldığı biliniyor ve oyunun 1.0 sürümüyle birlikte piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Sons Of The Forest, Steam'de en çok istek listesine eklenen oyun oldu

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Sons of the Forest Starfield Steam Gamegar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title