Haberler

Sons of the Forest kaç TL? The Forest 2 kaç TL?

Güncelleme:

Endnight Games'in geliştirip Newnight'ın yayıncılığını üstlendiği hayatta kalma korku oyunu The Forest'ın devam oyunu Sons of the Forest'ın erken erişim ile piyasaya sürülmesiyle birlikte oyuncular, "Sons of the Forest kaç TL?" şeklinde araştırmalar yapıyor. Peki, Sons of the Forest kaç TL? The Forest 2 kaç TL? Detayları haberimizde…

Serinin ilk oyunu The Forest'ın oldukça ilgi görmesinin ardından devam ikinci oyununu piyasaya süren Endnight Games, Sons Of The Forest'ı 23 Şubat'ta piyasaya sürdü. Peki, Sons of the Forest kaç TL? The Forest 2 kaç TL? İşte detaylar…

SONS OF THE FOREST KAÇ TL?

Steam'de 23 Şubat'ta Erken Erişim ile piyasaya sürülen Sons of the Forest'ın fiyatı 280 TL olarak açıklandı. Türkiye saati ile 21.00'de erişime açılan Sons Of The Forest şu anda Steam mağazası üzerinden indirilebilir durumda.

Sons of the Forest kaç TL? The Forest 2 kaç TL?

Sons of the Forest'ın Erken Erişim ile piyasaya sürülmesi fiyatını etkileyecek unsurlar arasında yer alıyor. Geliştirici ekip, Sons of the Forest'ın erken erişim süresi boyunca çıkış fiyatının yükselmeyeceğini bildirdi. Oyunun fiyatı ise tam sürüme ulaşmasıyla beraber değişkenlik gösterebilir.

THE FOREST KAÇ TL'YDİ?

Serinin ilk oyunu The Forest, Steam'de 20 dolar ile satılmakta ve güncel dolar kuru ile 377 TL'ye denk gelmektedir. Ancak geliştirici, Steam'in yerel fiyatlandırma politikasına uyarak oyunu yüzde 1,079 oranla indirimli olarak 32 TL'ye satmaktadır.

SONS OF THE FOREST KONUSU

Uzak bir adada kayıp bir milyarderi bulmak için gönderilen 'Orman'ın yapımcılarından tamamen yeni bir deneyim, kendinizi yamyam istilasına uğramış bir cehennem manzarasında buluyorsunuz. Bu korkunç yeni açık dünya hayatta kalma korku simülatöründe zanaat yapın, inşa edin ve tek başınıza veya arkadaşlarınızla hayatta kalmak için mücadele edin.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Hayatta Kalma Korku Simülatörü

Dünyayı istediğiniz gibi ele almak için tam özgürlüğü deneyimleyin. Ne yapacağınıza, nereye gideceğinize ve en iyi nasıl hayatta kalacağınıza siz karar verirsiniz. NPC'nin size havlayan emirleri veya size yapmak istemediğiniz görevleri vermesi yok. Emirleri sen veriyorsun, sonra ne olacağını sen seçiyorsun.

Sons of the Forest kaç TL?

İblislerle Savaş

Hiçbir yerin güvenli olmadığı bir dünyaya girin ve bazıları neredeyse insan gibi olan ve diğerleri daha önce gördüğünüz hiçbir şeye benzemeyen bir dizi mutasyona uğramış yaratıkla savaşın. Tabancalar, baltalar, sersemletici coplar ve daha fazlasıyla donanmış olarak kendinizi ve değer verdiğiniz kişileri koruyun.

Sons of the Forest kaç TL?

İnşa ve Zanaat

Her etkileşimi hissedin; Ateş yakmak için çubukları kırın. Pencereleri ve zemini kesmek için bir balta kullanın. Küçük bir kabin veya deniz kenarında bir yerleşke inşa edin, seçim sizin.

Değişen Mevsimler

İlkbahar ve yaz aylarında doğrudan nehirlerden taze somon toplayın. Soğuk kış ayları için et toplayın ve saklayın. Bu adada yalnız değilsiniz, bu nedenle kış gelip yiyecek ve kaynaklar kıtlaştıkça yiyecek arayan tek kişi siz olmayacaksınız.

Sons of the Forest kaç TL?

Eşli Oynanış

Tek başınıza veya arkadaşlarınızla hayatta kalın. Öğeleri paylaşın ve savunma oluşturmak için birlikte çalışın. Yerin üstünü ve altını keşfetmek için yedek getirin.

Sons of the Forest kaç TL?

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Sons of the Forest Gamegar Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Yavuz Yıldız:

Max 600 min 150 türk lirası tahminim

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title