Haberler

Sons of the Forest Hang Glider (Planör) nerede?

Güncelleme:

Sons of the Forest'ın ilk güncellemesiyle beraber oyuna eklenen Hang Glider'ın nerede olduğu merak edilen konular arasında yer alıyor. Sons of the Forest adasına yükseklerden bakmak isteyen ve adanın semalarına süzülmek isteyen oyuncular, "Sons of the Forest Hang Glider nerede?" şeklinde araştırmalar yapıyor. Peki, Sons of the Forest Hang Glider (Planör) nerede? Detayları haberimizde…

Hang Glider veya planör, yüksek irtifadan atladıktan sonra harita boyunca uçmanızı sağlayan bir ekipmandır. Kullanabilmek için bir dağın tepesine çıkmanız ve ardından hang glider takılıyken atlamanız gerekmektedir. Hang Glider'ı bulabileceğiniz iki farklı yer vardır. Bunların ikisi de karlı dağın tepesindedir.

SONS OF THE FOREST HANG GLIDER NEREDE?

Sons Of The Forest'ta bahsettiğimiz gibi iki adet hang glider (planör) bulunmaktadır. İlki haritanın ortasındaki karlı dağın batısında yer almaktadır. Terkedilmiş bir kampın yakınlarında bulunmaktadır. Aşağıdaki konumdan ilk hang glider'a ulaşabilirsiniz.

Bölgeye ulaştığınızda Hang Glider'ı almak için E'ye basmanız yeterlidir.

Sons of the Forest Hang Glider (Planör) nerede?

Sons of the Forest Hang Glider (Planör) nerede?

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Bir diğeri ise haritanın güney tarafında yer almaktadır. Haritanın güney ucundaki karlı dağlarda bulunan mağaranın yakınlarındaki terk edilmiş kampın yakınındadır. Tam konumunu öğrenmek için aşağıdaki görselden nerede olduğunu bulabilirsiniz.

Sons of the Forest Hang Glider (Planör) nerede?

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Sons of the Forest Gamegar Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title