Haberler

Smelogs Playground, Steam ve Epic Games'te çıkış yapacak

Güncelleme:

Oyuncuların çok daha pürüzsüz ve akıcı bir deneyim yaşamasını sağlamak için birden fazla yeni özellik ve yaşam kalitesi eklemeleriyle canlı bir deneyim sunan Smelogs Playground, öğrenmesi kolay, ustalaşması için ödüllendirici yeni bir strateji oyunudur.

Steam ve Epic Games'te piyasaya sürülmeye hazırlanan gerçek zamanlı strateji oyunu Smelogs Playground'ın kurucusu ve tasarımcısı Füglister, "oynaması zor yapıları nedeniyle oyunculardan yeterli ilgiyi görmüyor" dedi.

Nifty Productions'ın Kurucusu ve Oyun Tasarımcısı Simon Füglister, "Uzun süredir, RTS (Real-Time Strategy) pazarının aç kaldığını düşündük; strateji oyunları, oynaması zor yapıları nedeniyle oyunculardan yeterli ilgiyi görmüyor. RTS oyunlarına değer veriyoruz ve insanlara istediklerini sunmak istedik! Kolayca erişilebilir ve oynanabilir, aynı zamanda benzersiz özellikler sunan yeni bir strateji oyunu." sözlerine yer verdi.

Smelgos Playground'un temel özellikleri:

  • Oynanışa ve oyunun estetiğine daha fazla dinamizm katan hacimsel savaş sisi. Oyuncuların maça başlamadan önce stratejilerini belirlemelerine yardımcı olan
  • Sığınak inşa etme onlara birimlerini ve binalarını daha stratejik bir şekilde kurmaları için yeterli zamanı verir.
  • Dinamik Teknoloji Ağacı, birimleri değiştirmek ve yandan seviyelendirmek için harika, dinamik bir yol sağlar. Oyun tarzınızı maç içinde meydana gelen değişikliklere uyacak şekilde hızla uyarlayın!
Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Epic Games Steam Gamegar Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title