Haberler

Sengoku Dynasty'ye yeni çiftçilik güncellemesi geliyor

Güncelleme:

Superkami ve Toplitz Productions, çok türde açık dünya RPG, şehir kurma, yaşam simülasyonu ve hayatta kalma oyunu Sengoku Dynasty'nin yeni bir güncellemesini duyurdu. 7 Kasım'da gelen Sengoku Dynasty Çiftçilik Güncellemesi, mahsul yetiştirmeyi ve oyunculara araziyi çalıştırma ve yönetme yolunu tanıtan bir özellik ekliyor. Bu güncelleme, Superkami'nin çiftçilik ve hanedan yönetimi entegrasyonuna yönelik planlarının sadece başlangıcıdır.

Geliştirici Superkami ve yayıncı Toplitz Productions, çok türde açık dünya RPG, şehir kurma, yaşam simülasyonu ve hayatta kalma oyunu Sengoku Dynasty'nin en son büyük içerik güncellemesinin ilk aşamasını bir parçası olarak ortaya çıkardığını duyurmaktan mutluluk duyuyor Erken Erişim yol haritası.

SENGOKU DYNASTY'YE GÜNCELLEME GELİYOR

İlki 7 Kasım'da gelecek olan, aşamalar halinde gelecek olan Sengoku Hanedanlığı Çiftçilik Güncellemesi, mahsul yetiştirmeyi ve oyunculara araziyi çalıştırma ve yönetme yolunu tanıtan heyecan verici bir tarım özelliği ekliyor. Bu oyuncu odaklı çiftçilik güncellemesi, Superkami'nin amaçladığı şeyin sadece başlangıcıdır ve önümüzdeki haftalarda çiftçilik ve hanedan yönetimi entegrasyonuna yönelik bir dizi güncellemenin parçası olacaktır.

Yeşil parmaklı oyuncular darı, sarımsak, pırasa, maydanoz, wasabi ve şalgam gibi çeşitli mahsulleri ekebileceklerini ve tarım çapası, tohum gibi iş yükünü hafifletmek için bir dizi kullanışlı yeni araç kullanarak ekebileceklerini bilmekten memnun olacaklardır. ektikleri mahsulleri sulamak, gübrelemek ve yabani otları temizlemek için torba ve sulama kovası. Çiftçiler artık son derece farklı pirinç terasları da dahil olmak üzere arazi ve su alanları yaratabilecek.

Bu çiftçilik güncellemesiyle birlikte oyuncular ormansızlaşan, aşırı hasat edilen veya kesilen kaynakların yavaş yavaş yeniden büyümeye başladığını da fark edecekler. Bu aynı zamanda küçük bir yeniden doğma şansına sahip olan madencilik yataklarını da içerecektir.

Oyun haritasında güneye doğru ilerleyen oyuncular, yeni tarım köyü Aratani ile karşılaşacaklar; Aratani'de pirinç çiftçiliği ortak bir meseledir ve bu birbirine sıkı sıkıya bağlı topluluk, oyunculara hareketli NPC karakterleri ve tüccarlarıyla etkileşime girme fırsatı veren ve teklifler sunan bir anlatı sağlar. yeni arayışlara girişiyor.

Kimse çiftçiliğin temiz bir iş olduğunu söylemedi ve güncellemeye eklenen bir diğer şey, çürükten gübre elde etmek için kompostlama istasyonu şeklinde yeni bir tarım yapısı içeriyor.

Sengoku Hanedanlığı'nda çiftçilik yapmak, oyunun Erken Erişim'e çıkışından önce topluluğun çok popüler bir isteğiydi ve bu son güncelleme, oyunun özünü korurken, önümüzdeki haftalarda eklenecek çok daha heyecan verici yeni çiftçilik özelliklerinin başlangıç ??noktasını sağlıyor. Oyunun feodal Japonya ortamı.

Geliştirici Superkami ayrıca oyunun Ağustos ayındaki lansmanından bu yana oyunun kullanıcı arayüzü, oyuncu kaynak yönetimi sistemi ve RAM ve CPU optimizasyonunda iyileştirmeler de dahil olmak üzere bir dizi yaşam kalitesi iyileştirmesi uyguluyor.

Çiftçilik güncellemesini tamamlayan oyuncular artık kooperatif arkadaşlarını kibar bir selamla selamlayabilir, düşen yapraklar arasında meditasyon yapabilir veya iyi bir gece uykusundan sonra sırtlarını esnetebilir. Emote, Sengoku Dynasty'nin oynanışına ek bir ifade ve duygu katmanı eklemek için burada.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Dünya Gamegar Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title