Haberler

    Rockstar Özür Diledi, Klasik GTA Oyunları Ücretsiz Olacak

    Güncelleme:

    Rockstar özür diledi, GTA Remastered Trilogy ile oyuncuları hayal kırıklığına uğratan firma, hataları düzeltmek için çalıştıklarını açıkladı.

    Rockstar özür diledi, GTA Remastered Trilogy ile oyuncuları büyük hayal kırıklığına uğratan firma, hataları düzeltmek üzere çalıştıklarını da açıkladı.

    Rockstar, 3 efsane GTA oyununun grafik olarak düzenlenmiş hali olan GTA Remastered Trilogy: The Definitive Edition oyuncuları ilk başta oldukça heyecanlandırmıştı. Remastered sürümü duyurulduğu andan itibaren çocukluğunu bu oyunlarla geçiren birçok oyuncu için, bu eski oyunları yenilenmiş grafiklerle oynamayabilmek büyük bir şans olacaktı. GTA III, GTA Vice City ve GTA San Andreas oyunlarının gelişmiş grafikli versiyonları olmasını beklediğimiz Remastered Trilogy, ne yazık ki mobil oyundan bozma bir halde karşımıza çıktı. Bunun sebebi Rockstar'ın bu büyük projeyi bir mobil oyun firmasına vermesi de olabilir tabi. Rockstar gelen bunca olumsuz eleştiriye sessiz kalamadı ve sonunda bir açıklama yapma gereği duydu.

    Cyberpunk'ın beklentileri karşılamamasının ardından, GTA San Andreas aradan geçen 17 yıla rağmen, Cyberpunk'tan daha başarılı yapay zekalı karakterlere sahip olmasıyla tekrar gündeme gelmişti. Rockstar böyle büyük bir oyuna sahip olsa da, Remastered Trilogy'nin ilk haftalarında, işler istedikleri gibi gitmiyor. Rockstar Games bugün kendi sitesinde paylaştığı bir açıklamada bu konu hakkında bazı detayları paylaştı.

    ROCKSTAR ÖZÜR DİLEDİ, KLASİK GTA OYUNLARI GERİ DÖNÜYOR

    3 oyunda da bulunan çeşitli görsel ve teknik hataların farkında olduklarını açıklayan Rockstar Games, fanlarından "Öncelikle, bu oyunları oynarken sorunlarla karşılaşan herkesten içtenlikle özür dileriz." sözleriyle af diledi. Üstelik, oyunlardaki hataları düzeltmek üzere çalışmaya başladıklarını açıklayan oyun devi, sorunların çözülmesi için fanlarına söz verdi. Bununla da kalmayan Rockstar Games, ayrıca Remastered Trilogy'nin çıkışıyla birlikte satıştan kaldırılan orijinal GTA oyunlarını online platformlara geri getireceğini de açıkladı. Yakın zamanda serinin klasikleri GTA III, GTA Vice City ve GTA San Andreas, oyunu halihazırda kütüphanesinde bulundurmayan oyuncular için ulaşılamaz hale gelmişti. Satışı durdurulan bu oyunları yeniden satışa sunacağını belirten Rockstar Games, ayrıca Remastered Trilogy'i satın almış tüm kullanıcılara 3 klasik oyunu da hediye edeceğini açıkladı.

    Rockstar "Grand Theft Auto serisi ve bu ikonik üçlemeyi oluşturan oyunlar, dünyanın dört bir yanındaki hayranlar için olduğu kadar bizim için de çok özel" derken açıklamasını özeleştiri yaparak sürdürdü: "Bu klasik oyunların güncellenmiş sürümleri, kendi kalite standartlarımızı veya hayranlarımızın beklediği standartları karşılayan bir durumda piyasaya sürülmedi. Teknik sorunları ele almak ve ileriye dönük her oyunu geliştirmek için devam eden planlarımız var. Planlanan her güncellemeyle birlikte oyunlar hak ettikleri kalite düzeyine ulaşacak."

    Oyun firmalarından beklediğimiz yaklaşımla hareket eden Rockstar Games, hem sorunlar üzerine çalışacağını açıkladı, hem hatasını kabullenip özür diledi, üstelik bir de oyuna para veren oyunculara ufak bir hediye göndermeyi kabul etti. Remastered Trilogy'nin klasik oyunları hakettiği seviyeye taşıyacağı güncellemeleri heyecanla bekliyoruz.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    Rockstar Games Haberler

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

    Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Bakmadan Geçme

    Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
    Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

    Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title