Haberler

Riot Games, bu yıl çıkacak üç yeni League of Legends spinoff oyunlarını duyurdu

Güncelleme:

Riot Forge'un YouTube hesabında yayınlanan yeni video ile 2023'te gelecek üç yeni League of Legends oyununu duyurdu. Sürekli genişleyen League of Legends evrenine üç yeni oyun The Mageseeker, CONVERGENCE ve Song of Nunu eklenecek.

Riot Forge, yeni League ofLegends oyunları oluşturmak için dış geliştiricilerle birlikte çalışan Riot Games için bir yayıncılık şirketidir. Hextech Mayhem: A League of Legends hikayesi Choice Provision tarafından geliştirilip Riot Forge tarafından yayınlanması gibi 2023 yılında üç yeni League of Legends spinoff oyunu yayınlanacak.

THE MAGESEEKER

The Mageseeker, oyuncuların Demacia'yı diz çöktürme arayışındaki Sylas olarak oynanacak 2D hi-bit piksel aksiyon rol yapma oyunudur. Oyun, son derece başarılı oyun Moonlighter'ın geliştiricileri Digital Sun Games tarafından geliştirilecek. Oyun hakkında bilinen tek şey ise hem PC hem de konsol için 2023 ilkbaharında piyasaya sürülecek olmasıdır.

Riot Games, bu yıl çıkacak üç yeni League of Legends spinoff oyunlarını duyurdu

Discord sunucumuza katılmak için buraya tı klayınız

SONG OF NUNU

Bu tek oyunculu macerada, Freljord'un pastoral ama hain dünyasına, kayıp annesini bulma arayışında olan genç bir çocuk olan Nunu olarak girin. En iyi arkadaşınız, Willump adında bilge ve eğlenceli bir yeti ile birlikte donmuş tundranın derinliklerine gömülmüş sırları, mitleri ve efsaneleri ortaya çıkarın ve her seferinde bir bulmaca olan ilham verici bir hikâyeyi ortaya çıkarın.

RiME'ın arkasındaki stüdyo olan Tequila Works tarafından geliştirilen Song of Nunu: A League of Legends Story, eski ve yeni oyuncuları League of Legends evrenini yeni bir mercekten deneyimlemeye davet ediyor.

Song of Nunu'nun Steam, Epic Games, Xbox Series X|S, PS4, PS5 ve Nintendo Switch için piyasaya çıkacağı bildirildi.

Riot Games, bu yıl çıkacak üç yeni League of Legends spinoff oyunlarını duyurdu

CONVERGENCE

Popüler Netflix dizisi Arcane'deki Ekko'nun hayranları, genç Ekko ile oynayarak League of Legends'ın en sevilen şampiyonlarından birinin tüm potansiyelini kullanacak. Parkur tarzı ilerleme ile farklı ortamlar keşfederken çeşitli dövüş ve zaman kontrol yeteneklerini geliştirerek Zaun'daki çok çeşitli düşmanları yenin.

Riot Games, bu yıl çıkacak üç yeni League of Legends spinoff oyunlarını duyurdu

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

League Of Legends Riot Games YouTube Gamegar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title