Haberler

Redfall kötü lansman yaptı! Oyuncular gözü Starfield'a dikti

Güncelleme:

2023'te piyasaya sürülmesi en çok beklenen oyunlar arasında yer alan Redfall, nihayet piyasaya sürüldü, ancak oyuncuların yaşadıkları optimizasyon sorunları nedeniyle oyun yerden yere vuruldu. Oyuncular ise yayıncının piyasaya süreceği bir diğer açık dünya oyunu Starfield'ın da kötü lansman yapmasından endişeleniyor.

Oyuncular; Doom, Fallout ve Skyrim gibi büyük işlere imza atan ve Redfall'un yayıncılığını yapan Bethesda'nın bu yıl piyasaya süreceği Starfield'da da kötü lansman yapmasından endişeleniyor.

REDFALL KÖTÜ LANSMAN YAPIYOR

2 Mayıs Salı günü piyasaya sürülen açık dünya FPS aksiyon-macera oyunu Redfall, son zamanlarda piyasaya sürülen birçok oyun gibi optimizasyon sorunu ile karşı karşıya kaldı. Oyuncuların son model sistemlerine rağmen oyunda optimizasyon sorunu yaşamasının ardından ise Redfall'un Steam incelemeleri çoğunlukla olumsuz oldu.

Redfall kötü lansman yaptı! Oyuncular gözü Starfield'a dikti

OYUNCULAR GÖZLERİNİ STARFIELD'A DİKTİ

Bethesda'nın geliştiriciliğini ve yayıncılığını yaptığı bir diğer açık dünya rol yapma uzay oyunu Starfield'da da aynı durumun yaşanacağı ihtimali oyuncuları endişelendirdi. Birçok kez ertelenen Starfield'ın şu anki çıkış tarihi 6 Eylül 2023 olarak biliniyor.

Redfall kötü lansman yaptı! Oyuncular gözü Starfield'a dikti

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Starfield Dünya Gamegar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title