Haberler

PUBG'nin oyuncu sayısında günlük 80 bin kişi artış yaşandı

Güncelleme:

Tüm zamanların en iyi battle royale oyunu olarak bilinen PUBG Battlegrounds'ın Steam'de ücretsiz olmasının ardından Steam'deki oyuncu sayısında günlük 80 bin artış yaşandığı bildirildi.

Krafton'un yayınladığı raporda PC ve konsollarda bulunan PUBG: Battlegrounds'ın beşinci yılına özel olarak oynaması ücretsiz hale geldiğini ve günlük oyuncu sayısında büyük bir artış yaşadığı açıklandı.

GÜNLÜK 80 BİN KİŞİ EKLENDİ

PUBG Battlegrounds'ın oynaması ücretsiz olarak piyasaya sürülmesinin ardından günde 80 binden fazla yeni kullanıcıyla istikrarlı bir artış yaşadığını , tüm platformlarda kullanıcı başına ortalama gelirin QoQ'da yüzde 20'den fazla arttığını bildirdi.

Steam'de anlık olarak tüm zamanların en çok oynanan oyunu olarak birinci sırada yer alan PUBG Battlegrunds, anlık 3 milyon oyuncuya yer vererek battle royale oyunlarda başarısını kanıtlamıştı, ancak oyun ilerledikçe oyuncu sayısında büyük bir düşüş yaşadı.

Anlık olarak milyonlardan yüz binlere düşen PUBG Battlegrounds'ın beşinci yılına özel oynaması ücretsiz hale geldiği açıklanmasından sonra oyunun günlük oyuncu sayısında 80 bin kişi arttığı açıklandı.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Steam Pubg Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title