Haberler

    Portal 2'den Cave Johnson, DOTA 2 maçlarını seslendirecek

    Güncelleme:

    Portal 2'de tanıştığımız Cave Johnson DOTA 2 müsabakalarını seslendirecek. Yeni anons paketi ünlü aktör J.K. Simmons'un sesiyle geliyor.

    Portal 2'de sesini duyduğumuz Cave Johnson DOTA 2 müsabakalarını seslendirecek. Daha önce Cave Johnson karakterini seslendiren J.K. Simmons bu kez DOTA 2 anonsları için mikrofonun arkasına geçecek.

    Halihazırda devam eden DOTA 2 TI 2022 ilginç bir duyuruya sahne oldu. The International final müsabakaları kapsamında dağıtılan Battle Pass içerikleri arasında yeni bir anons paketi yer alacak. Anons paketiyle beraber daha önce Portal 2'de Aperture Science kurucusu Cave Johnson'u seslendiren J.K Simmons da sesiyle DOTA 2'ye gelmiş olacak.

    Whiplash ve Spider-Man filmlerinin yanı sıra onlarca farklı projede yer alan J.K Simmons, bu kez Valve imzalı MOBA'nın yeni anons paketinde oyuncularla buluşmaya geliyor. Anons duyurusu için altı dakikalık bir video yayımlandı. Videoda Valve'in kurucusu Gabe Newell da yer alıyor.

    Keyifli videoda Gabe Newell'i pek eğlenceli sahnelerde görmek mümkün. Videoda Valve kurucusu çeşitli seslendirmenler ile çalışıyor. Fakat bu seslendirmenlerin performansından memnun görünmeyen Gabe Newell daha sonra telefonuyla Cave Johnson'u arıyor.

    "Beni hatırladın mı? Vietnam'da hayatını kurtarmıştım" diyen Newell'a, J.K Simmons ise Cave Johnson olarak, "evet, sosisli sandviç yerken az kalsın boğuluyordum, kötü bir gündü" cevabını veriyor. Bu sahnede Gabe Newell'i yeni oyun konsolu Steam Deck ile vakit geçirirken görmek mümkün.

    Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

    DOTA 2 resmi YouTube kanalında yayımlanan videoda anons paketinin ne zaman ekleneceği de duyuruldu. Cave Johnson DOTA 2 Announcer Pack 3 Kasım 2022 tarihinde Battle Pass: Part II ile beraber oyuncularla buluşacak. Bir süredir devam eden The International 2022 ise izlenme sayılarında dev bir düşüş yaşadı. Fakat olumsuz eleştiri yağmuruna rağmen Valve DOTA 2 TI için çalışmalarını sürdürecek gibi görünüyor.

    Geçtiğimiz süreçte Mega-Kills: Gabe Newell seslendirme paketi yayımlanmış ve oyuncular DOTA 2 karşılaşmalarına bizzat Valve kurucusunun anlatımıyla katılabilmişti. Yeni seslendirme paketi ile Aperture Science'ın CEO'su MOBA müsabakalarınızı seslendirmeye gelecek.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    valve Haberler

    Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

    Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

    Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

    Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

    Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

    Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

    Bakmadan Geçme

    Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 23 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Lara kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Lara kaç yaşında, nereli? Lara biyografisi! TOKİ konut ve iş yeri satışı ne zaman? TOKİ açık artırma ne zaman, saat kaçta? ALTIN FİYATALARI DÜŞÜYOR MU? 23 Mayıs canlı altın fiyatları! Ata, yarım, çeyrek, gram altın ne kadar? 23 Mayıs hangi burç? 23 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 23 Mayıs tarihi hangi burç olur? Metin Akdülger Sandık Kokusu dizisinden ayrıldı mı? Sette kriz mi çıktı? EKPSS SONUÇ EKRANI! EKPSS saat kaçta açıklanacak, açıklandı mı? EKPSS sonucu nasıl öğrenilir? Halil İbrahim Özgün kimdir? Halk Tv konuğu Halil İbrahim Özgün kaç yaşında, nereli? Halil İbrahim Özgün biyografisi! Asgari ücrete Temmuz ayında zam gelecek mi? Asgari ücret ne kadar olacak? 2024 ASGARİ ÜCRET ARA ZAM! Temmuz ayında asgari ücrete zam geliyor mu? Asgari ücret ne kadar olacak, kaç TL? GELİNİM MUTFAKTA 23 MAYIS 2024 CANLI İZLE #128112 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ! Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? #9917 Merkez Bankası Mayıs ayı faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 23 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 23 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi?
    Piyasaların gözü Merkez'in bugün açıklayacağı faiz kararında! Ekonomistler aynı tahminde birleşti

    Piyasaların gözü Merkez'in bugün açıklayacağı faiz kararında! Ekonomistler aynı tahminde birleşti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title