Haberler

PlayStation Plus Mayıs 2023 oyunları açıklandı! Toplam değeri 1258 TL

Güncelleme:

PlayStation Plus Mayıs 2023 oyunlarının geçtiğimiz günlerde sızdırılmasının ardından PlayStation Blog'da 2 Mayıs'tan itibaren eklenecek PlayStation Plus'ın Mayıs 2023 oyunları belli oldu. PlayStation Plus kullanıcılarına 1258 TL değerinde üç adet ücretsiz oyun verilecek.

Her ay PS4 ve PS5'teki PlayStation Plus abonelerine ücretsiz olarak oyunlar veren Sony, Mayıs 2023'te kullanıcılarına 1258 TL değerinde üç adet PlayStation oyunu verecek.

PLAYSTATION PLUS MAYIS 2023 OYUNLARI

Popüler yarış oyunu Grid serisinin beşinci oyunu Grid Legends, pist yarış oyunudur. Açık dünya yarış oyununun aksine belirli pistlerde 100'den fazla araç ile yarışma imkanı sunar. Orta Çağ'da şövalye olmanın ruhunu dibine kadar yaşayacağınız Chivalry 2'de bu ay verilen oyunlar arasında yer alıyor. FPS slasher'da nihai Orta Çağ savaş alanına dönerek kılıcınızı düşmanlarınıza karşı savurun. Bu oyunlara ek olarak ise bisikletiniz ile dağda, bayırda ve düz yolda sürerek diğer rakiplere karşı yarışacağınız Descenders'tır.

  • Grid Legends - 700,00 TL
  • Chivalry 2 - 399,00 TL
  • Descenders -159,00 TL

PlayStation Plus üyelerinin oyun kütüphanelerine Meet Your Maker, Sackboy: A Big Adventure ve Tails of Iron'ı eklemek için 1 Mayıs Pazartesi gününe kadar süreleri var.

GRID Legends | PS4 & PS5

GRID Legends'a hoş geldiniz: heyecan verici ve öngörülemeyen motor sporlarını, inanılmaz yarış çeşitliliğini ve sizi aksiyonun merkezine yerleştiren sürükleyici bir anlatıyı birleştiren yüksek riskli bir sürüş deneyimi. Çığır açan genişletilmiş gerçeklik yapımında Ncuti Gatwa da dahil olmak üzere birinci sınıf bir oyuncu kadrosu tarafından hayata geçirilen sürükleyici bir yarış hikayesinde dikkatleri üzerine çekin. Şiddetli kişiliklerle, padok politikalarıyla, pist üstü dramayla ve kötü şöhretli Ravenwest Motorsport ile yüzleşin, duvardaki sinek belgeseli her anı yakalar.

PlayStation Plus Mayıs 2023 oyunları açıklandı! Toplam değeri 1058 TL

Chivalry 2 | PS4 & PS5

Destansı ortaçağ film savaşlarından esinlenen bu çok oyunculu birinci şahıs slasher'da nihai ortaçağ savaş alanına geri dönün. Oyuncular, dönemin her ikonik anının aksiyonuna itiliyor - Turnuva alanlarından tam ölçekli kale kuşatmalarına kadar genişleyen ortaçağ ortamlarında büyük ölçekli çatışmalar deneyimliyorlar. Her biri kendine özgü silahlara ve yeteneklere sahip 4 sınıf ve 12 alt sınıfla oyun tarzınızı seçin ve ardından çarpıcı 64 oyunculu sinematik savaşlara kafa kafaya hücum edin. PS5 sürümü, 4K 60 FPS'te çalışır.

PlayStation Plus Mayıs 2023 oyunları açıklandı! Toplam değeri 1058 TL

Descenders | PS4

Descenders, binicinizin her ince hareketini kontrol etmenizi sağlayan derinlemesine bir fizik sistemine sahip, alması kolay, ancak ustalaşması zor olan hızlı tempolu aşırı yokuş aşağı bisiklet oyunudur. Prosedürel olarak oluşturulan seviyelerle her oynadığınızda farklı atlamalar, yamaçlar ve tepe bombaları yapın. Her oynadığınızda özel mutatörler kazanın ve sürüş tarzınız için hangi yeteneklerin en iyi şekilde çalıştığını öğrenin ve çevrimiçi Rep sisteminizi oluştururken yeni bisikletler ve iplikler kazanın.

PlayStation Plus Mayıs 2023 oyunları açıklandı! Toplam değeri 1058 TL

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

PlayStation Plus Playstation Gamegar Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title