Haberler

PlayStation Plus Mart 2023 oyunları açıklandı! Toplam değeri 1057 TL

Güncelleme:

PlayStation, geçtiğimiz günlerdeki State of Play canlı ayın etkinliği sırasında PlayStation Plus aboneleri için Mart 2023 oyunlarını açıkladı. PlayStation Plus Mart 2023 oyunları arasında Battlefield 2042, Minecraft Dungeons ve Code Vein yer alıyor. Üç oyun da 7 Mart'tan itibaren oynanabilecek.

Her ay PS4 ve PS5'teki PlayStation Plus abonelerine ücretsiz olarak oyunlar veren Sony, Mart 2023'te kullanıcılarına 1057 TL değerinde üç adet PlayStation oyunu verecek.

PLAYSTATION PLUS MART 2023 OYUNLARI AÇIKLANDI

  • Battlefield 2042 – 800,00 TL
  • Minecraft Dungeons – 179,00 TL
  • Code Vein – 789,00 TL

PlayStation Plus Mart 2023 oyunlarının tamamı 7 Mart Salı gününden 3 Nisan Pazartesi gününe kadar PlayStation Plus Essential, Extra ve Premium üyelerine sunulacak.

PlayStation Plus Mart 2023 oyunları açıklandı! Toplam değeri 1057 TL

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

BATTLEFIELD 2042 | PS4 & PS5

Battlefield™ 2042, serinin ikonik topyekün savaşa geri dönüşünün habercisi olan birinci şahıs nişancı oyunudur. Yakın gelecekte düzeni bozulan dünyaya uyum sağlayın ve zorlukların üstesinden gelin. Manga kurarak 128 oyuncu, eşsiz bir ölçek ve destansı yıkım desteği sunan, dinamik olarak değişen savaş alanlarına üst düzey cephaneliğinizle çıkın.

PlayStation Plus Mart 2023 oyunları açıklandı! Toplam değeri 1057 TL

MINECRAFT DUNGEONS | PS4

Minecraft Dungeons'ın tüm hikayesini başından End'e kadar yaşayın. Temel oyunu ve altı DLC'nin tamamını içeren Ultimate Edition'ı alın: Orman Uyanıyor, Tüyler Ürpertici Kış, Uğultulu Tepeler, Nether Alevleri, Gizli Derinlikler ve Yankılı Boşluk. Hepsi oyunu ve her bir DLC'yi ayrı ayrı satın almaktan daha düşük bir fiyata.

PlayStation Plus Mart 2023 oyunları açıklandı! Toplam değeri 1057 TL

CODE VEIN | PS4

Kendi Hayaletini oluştur, geçmişini aydınlatmak ve CODE VEIN'deki gerçek kabusundan kaçmak için ekibini kur ve cehennemin en ücra köşelerine doğru yolculuğa çık.

PlayStation Plus Mart 2023 oyunları açıklandı! Toplam değeri 1057 TL

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

PlayStation Plus State of Play Battlefield Playstation Gamegar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası? Şampiyonlar Ligi kim finale çıktı? Real Madrid elendi mi, Bayern Münih elendi mi? Real Madrid Bayern Münih ilk maç kaç kaç bitmişti? Bayern Münih Real Madrid Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maç sonucu! İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 8 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Real Madrid 2-1 Bayern Münih maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) R. Madrid B. Münih maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Final Four tek maç mı EuroLeague 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title