Haberler

    PlayStation Now oyunları sızdırılmış olabilir!

    Güncelleme:

    Sony, Temmuz ayındaki PlayStation Now oyunlarını açıklamakta yavaş kaldı, çünkü artık resmi bir bilgi olmadan duyurulması gereken tarihe oldukça az gün kaldı. PlayStation Now oyunlarının Salı günü duyurulması bekleniyor. İşte detaylar!

    Sony, Temmuz ayındaki PlayStation Now oyunlarını açıklamakta yavaş kaldı, çünkü artık resmi bir bilgi olmadan duyurulması gereken tarihe oldukça az gün kaldı (genellikle Salı günü duyurulur, bu yüzden önümüzdeki hafta açıklanması gerekiyor).
    Bu ayın PlayStation Now oyunları zaten gitmiş ve sızdırılmış gibi görünüyor. Reddit kullanıcısı Mattx603, bu ayın oyunlarını tanıtan bir Facebook reklamına rastladı ve görünüşe göre PS Now abonelerinin önlerinde oldukça dolu bir ay var!

    PlayStation Now

    Bu ayın PlayStation Now eklemeleri arasında God of War (oyun daha önce sınırlı süreli "gişe rekorları kıran" bir oyun olarak hizmetteydi, ancak şimdi kalıcı olarak katılıyor gibi görünüyor), Red Dead Redemption 2, Judgment, Nioh 2, Team Sonic Racing, ve ilginç kooperatif bağımsız Moving Out var. Hem RDR2 hem de Judgment, "gişe rekorları kıran" oyunlardır; birincisi 1 Kasım'a kadar PS Now'da, ikincisi ise 4 Ekim'e kadar PS Now'da kalacak.

    Yine, oldukça sağlam bir kadro! Hayır, PS Now hala Xbox Game Pass'in sunduğu hizmet değil, ancak eskisi kadar ihmal edilmiş değil. Tabii ki, bu gerçek bir anlaşma gibi görünse de, şu an ile Sony'nin Temmuz ayındaki PS Now serisini gerçekten duyurduğu zaman arasında işler hala değişebilir, bu yüzden şimdilik bunu bir tuz tanesi ile alın.

    Kaynak: Turkmmo / Gamegar

    Sony Haberler

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

    Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title