Haberler

PlayStation Now Haziran 2021 oyunları açıklandı! Sony ücretsiz oyunlar sunmaya devam ediyor

Güncelleme:

PS4 ve PS5 için kullanıma uygun olan PlayStation Now, Haziran 2021 oyunlarını duyurdu. Öncesinde sızıntılar olan konu da detaylandırılmış oldu. Merakla beklenen Playstation Now Haziran 2021 oyunlarında The Witcher 3 de yer alıyor. İşte, Playstation Now Haziran 2021 oyunları...

Sony, Playstation Now üyeliği ile ücretsiz oyunları oyun severlerle buluşturmaya devam ediyor. Sony'nin oyun yayın hizmetine yeni bir oyun koleksiyonu geliyor. PlayStation Now Haziran 2021 listesi sonunda geldi ve tadını çıkarabileceğiniz çok sayıda içerik içeriyor!

PLAYSTATION NOW HAZİRAN 2021 OYUNLARI

Sony'nin bu aya özel sunduğu içeriklerden biri The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition oluyor. Listenize ekleyebileceğiniz diğer oyunlar arasında Sonic Mania, Sonic Forces, Team Sonic Racing, Slay the Spire, Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown ve Car Mechanic Simulator da yer alıyor.

The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition , kısa süre önce yayınlanan PlayStation Blog gönderisinde belirtilen iki oyundan biridir ve sınırlı bir süre için mevcuttur. RPG, 6 Eylül 2021'e kadar oyun yayın hizmetinde oynanabilecek. İkincisi, 6 Aralık'a kadar hizmette olacak olan roguelike kart oyunu Slay the Spire oluyor.

PlayStation Now Haziran 2021 listesinde dikkat çeken bir diğer oyun ise Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown. Sega ve Ryu Ga Gotoku'dan güncellenmiş yeniden yayın, geliştiricinin Yakuza: Like a Dragon ve Judgment gibi oyunlarda kullanılan Dragon Engine sayesinde gelişmiş grafikler ve oynanış sunuyor. Ayrıca, özel turnuvalar ve canlı izleme gibi orijinal sürümde bulunmayan yeni çevrimiçi özellikler de içerir. Ayrıca, Haziran 2021 için yakın zamanda açıklanan PlayStation Plus serisinin bir parçasıdır.

PLAYSTATION NOW HAZİRAN 2021 OYUNLARI LİSTESİ

  • The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition
  • Team Sonic Racing.
  • Sonic Mania.
  • Sonic Forces.
  • Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown
  • Slay the Spire (leaving December 6, 2021)
  • Car Mechanic Simulator

TEAM SONIC RACING

Team Sonic Racing arcade oyunları ile rekabete dayalı hızlı yarış oyunlarının en iyi yanlarını bir araya getiriyor. Çekişmeli yarışlarda arkadaşlarınla kapış, büyüleyici dünyalarda yarış ve güçlendirmelerle hızlandırmaları paylaşarak takım çalışması yap. Yarışma tarzını kendin belirle: 3 farklı karakter türünden birini seçip yarış tarzına uyacak şekilde ezber bozan araç kişiselleştirme seçeneklerini aç.

SONIC MANIA

Göz alıcı HD grafiklere sahip yepyeni 2D Sonic Mania ile geçmiş ve geleceği en iyi şekilde kutlayın. Sonic olarak hızlı koşun, Tails olarak yükseklere uçun ve Knuckles'ın vahşi gücüyle engelleri aşın. Yeni patronlar ve Dr. Eggman'in robotlarıyla savaşırken eski Sonic macerasını yeniden yaşayın. Yarışma Modunda başa baş mücadele edin veya İş Birliği Modunda arkadaşınızla oynayın. Geliştirenler: Sonic Team iş birliğiyle Christian Whitehead, Headcannon ve PagodaWest Games. Sonic Mania'ya Hoş Geldiniz!

SONIC FORCES

SONIC FORCES'ta, şeytani Dr. Eggman, yeni, güçlü ve gizemli bir kötü karakter olan Infinite'in de yardımıyla dünyanın büyük bölümünü ele geçirmiş. Görevin, kaos ve yok oluşa sürüklenen dünyayı kurtarma mücadelesi veren Sonic'e yardım etmek üzere bir ordu oluşturmak.

Klasik Sonic gibi müthiş platformların da ötesine geçen baş döndürücü Modern Sonic hızında düşmanlarını yok et, kendi Özel Kahraman Karakterini yaratıp güçlü cihazlarla donat. Üç farklı emsalsiz oyun tarzıyla hızlı aksiyonun tadına var, efsanevi mekanları keşfet, oynanabilir bir karakter olan Shadow ile özgün ilave içerikleri deneyimle!

Kirpi Sonic'in dünyasının kaderi senin ellerinde! İsyana katıl!

PlayStation Now Haziran 2021 oyunları açıklandı! Sony ücretsiz oyunlar sunmaya devam ediyor

VIRTUA FIGHTER 5 ULTIMATE SHOWDOWN

Sega'nın 60. Yıldönümü Projesi, yarın yeni grafikler, müzik, çevrimiçi rekabet özellikleri, kullanıcı arayüzü ve daha fazlasıyla PlayStation Plus'a geliyor.

PLAYSTATION NOW NEDİR?

PlayStation Now, Sony Interactive Entertainment tarafından geliştirilen bir bulut oyun ve abonelik iş modeli hizmetidir. Bu servis, üyelerin PlayStation 2 ve PlayStation 4 ile PC'deki PlayStation 3 ve PlayStation 4 oyunlarını yayınlamalarına izin verir.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gamegar

Playstation Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024?
Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title