Haberler

Pirates Journey'in Demo'su Steam üzerinde ücretsiz olarak yayınlandı

Güncelleme:

Oyun severler Pirates Journey Demo'sunu Steam üzerinden ücretsiz bir şekilde indirip oynayabilirler. İstanbul merkezli 2Medya Oyun Stüdyosu ekibinin uzun süredir üzerinde çalıştığı, Pirates Journey oyununun demo'su Steam kullanıcıları için ücretsiz olarak yayınlandı.

Bu demo versiyonunda oyuncular, en az 2 saatlik bir oyun süresi boyunca Pirates Journey oyununu keşfedip test edebilecekler.

PIRATES JOURNEY DEMO VERSİYONUNA OYUNCULARDAN BÜYÜK İLGİ

Ücretsiz olarak indirilebilen Pirates Journey Demo versiyonu yayınlandığından bu yana kısa süre içerisinde 40.000'den fazla indirildi.

STEAM SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

İndirilme sayısı günde 500'den fazla olup, günden günde artan oyunun demo versiyonu, Steam kullanıcıları tarafından ortalama 57 dakika oynanmış gözüyor.

Bu ortalama oynayış içerisinde, 3 saat ve hatta 10 saat ve üzerinde oynayanlar da mevcut.

Pirates Journey'e Youtuber'lar da ilgi gösterdi, 200'den fazla video çektiler:

Tüm dünyadan oyun video'su çeken yayıncılar bu güne kadar 200'den fazla Pirates Journey oynanış video'su çektiler. Oyunu oynayarak, takipçilerine tanıtmak isteyen yayıncılar her gün yeni Pirates Journey video'ları çekmeye devam ediyorlar.

Aşağıdan bu güne kadar çekilmiş olan bazı Pirates Journey oyun video' larına ulaşabilirsiniz;

Pirates Journey oyununa en çok ilgi gösteren ülkeler:

İlk olarak %20 ile Amerika'lı oyuncular geliyor. Steam istatistiklerinde en kalabalık oyuncu kitlesi olan Çin'li oyuncular Pirates Journey oyununa da en çok ilgi gösterenler arasında %18 ile ikinci sırada. Hemen ardından %15 ile Türkiye'den oyuncular üçüncü sırada. Daha sonra sırasıyla;

  • %15 Alman
  • % 7 Japon
  • % 5 Rus
  • % 5 Fransız
  • % 5 İspanyol
  • % 5 Güney Kore, Polonya, Kuveyt, Çekya şeklinde devam ediyor.

DEMO OYUN NE DEMEK

Demo Oyun, bir oyun çıkmadan önce (genelde PC oyunlarında) oyunun görüp, test edilebileceği kısa bir versiyonudur. Genelde Demo oyunlar ücretsiz olup, çok uzun oyun zamanı sunmazlar.

PIRATES JOURNEY OYUNU HAKKINDA

Pirates Journey oyununda 1600'lü yılların sonunda bir gemi kazası sonucu tropik bir adaya çıkan korsan gemi kaptanı olarak tayfamızla birlikte hayatta kalmaya çalışıyoruz.

Pirates Journey çok sevilen hayatta kalma mekanikleriyle kaynak yönetimi-şehir kurma oyun türünü FPS olarak birleştiriyor.

Birinci tekil şahıs görünümünden, zorlu ada şartlarında hayatta kalmaya çalışırken kazadan kurtulan tayfamıza görevler vererek köyümüzü kuruyoruz. Vahşi hayvanlardan korunup ya da avcılık yapıp adada bulunan gizemleri de çözmeye çalışıyoruz.

Pirates Journey şu an Steam platformunda Erken Erişim olarak yayınlanacak olup tam sürümünün 2024 yılının ilk aylarında 12 farklı dil desteği ile oyun severlerle buluşması hedefleniyor.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

İstanbul Steam Gamegar Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Euroleague dörtlü finalde (Final Four) finale çıktı mı, elendi mi? TV8.5 canlı izle! (REAL MADRİD-BAYERN MÜNİH) 8 Mayıs TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! Real Madrid Bayern Münih maçını şifresiz veren kanallar! Real Madrid Bayern Münih maçı nereden izlenir, hangi kanal veriyor? Fenerbaçe Monaco Eurolig serisi kaç kaç, kim önde? Monaco Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Monaco Fenerbahçe Beko Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Real Madrid Bayern Münih maçı CANLI izle! 8 Mayıs R. Madrid B.Münih maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Karagümrük Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Karagümrük TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Dzeko sakatlandı mı, derbi oynamayacak mı 2024? Karagümrük Trabzonspor maçı CANLI izle! 8 Mayıs Karagümrük TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Fatih Karagümrük Trabzonspor ilk maç kaç kaç bitmişti? Trabzonspor Karagümrük ZTK yarı final ilk maç sonucu! 10 Mayıs'ta okullar tatil mi, Cuma günü okul yok mu? 19 MAYIS RESMİ TATİL Mİ? 19 Mayıs okullar tatil mi, yarım gün mü? 19 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Süper Lig şampiyonu ne kadar kazanacak 2024? New York Knicks Indiana Pacers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 9 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! EXXEN canlı maç izle! (REAL MADRİD-BAYERN MÜNİH) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 8 Mayıs EXXEN spor canlı izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title