Haberler

Önümüzdeki aylarda dört Ubisoft oyunu daha Steam'e eklenecek

Güncelleme:

Popüler dijital video oyun dağıtım platformu Steam'de birçok Ubisoft oyununun bulunmasının yanı sıra henüz platformda yer almayan onlarca Ubisoft oyunu bulunmaktadır. Bu yaza doğru ise dört Ubisoft oyunu daha Steam mağazasına ekleneceği tarihleriyle beraber bildirildi.

Ubisoft'un Steam'e dönüşü devam ediyor, çünkü bu yaz gelmesi planlanan dört Ubisoft oyununun Steam mağazası aktif oldu. Oyunlar mayıs ve haziran aylarında Steam'de piyasaya sürülecek.

DÖRT UBISOFT OYUNU STEAM'E GELİYOR

Ubisoft'un en sevilen açık dünya aksiyon macera serisi Far Cry'ın son oyunu Far Cry 6, 2021'de piyasaya sürülen Riders Republic, Tom Clancy's Rainbow Six Extraction ve Monopoly Madness oyunları Steam mağazasında yerini aldı.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

FİYATLARI NE OLACAK?

Oyunun çıkış fiyatları hakkında henüz bir bilgi yok ancak Nisan 2023 itibarıyla oyunların güncel Epic Games satış fiyatları ise şu şekilde:

  • Far Cry 6 - 699,00 TL
  • Riders Republic - 699,00 TL
  • Rainbow Six Extraction - 469,00 TL
  • Monopoly Madness - 349,00 TL

Daha önce de Steam platformunda tekrardan piyasaya sürülen Ubisoft'un bir diğer açık dünya aksiyon macera oyunu Assassin's Creed Valhalla, Epic Games fiyatından daha yüksek bir fiyatla çıkış yapmıştı. Bunun nedeni ise Steam'deki güncel kur farkıdır. Bu yüzden Steam'de piyasaya sürülecek bu dört Ubisoft oyununun da fiyatı bir nebze daha yüksek olması bekleniyor.

FAR CRY 6

Zamanın adeta geçmişte takılıp kaldığı tropikal bir cennete, Yara'ya hoş geldin. Yara diktatörü Anton Castillo, kanlı adımlarını takip eden oğlu Diego ile birlikte, ülkeyi geçmişin parlak günlerine geri döndürme iddiasıyla demir yumrukla yönetiyor ve hiçbir zorbalıktan kaçınmıyor. Bu zalim rejim elbette devrimci bir ayaklanmaya yol açıyor.

Önümüzdeki aylarda dört Ubisoft oyunu daha Steam'e eklenecek

RIDERS REPUBLIC

Riders Republic'in devasa çok oyunculu oyun alanına katılın! Kayak, snowboard, bisiklet ya da atlayış tulumu ile kuralları koyup bozduğunuz bir açık dünya spor cennetini keşfedin.

Önümüzdeki aylarda dört Ubisoft oyunu daha Steam'e eklenecek

RAINBOX SIX EXTRACTION

Tom Clancy's Rainbow Six Extraction, ekibinizle birlikte sürekli gelişen bir uzaylı tehdidiyle yüzleştiğiniz taktiksel, ortaklaşa bir PvE birinci şahıs nişancı oyunudur. Takım çalışması, taktik ve kusursuz infaz, hayatta kalmanız için şarttır.

Önümüzdeki aylarda dört Ubisoft oyunu daha Steam'e eklenecek

MONOPOLY MADNESS

Sevdiğiniz gayrimenkul ticareti oyununu hiç görmediğiniz bir şekilde yeniden keşfedin. Bay MONOPOLY tatildeyken yerine geçici olarak geçecek birini arıyor! Bay Monopoly'nin yerini almak için kimin yeterli olduğunu görmek adına gerçek zamanlı rekabetçi bir yarışa girmeye hazır olun.

Önümüzdeki aylarda dört Ubisoft oyunu daha Steam'e eklenecek

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Ubisoft Steam Gamegar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title